retromoderni@instagram

Omassa instagram-profiilissa tapahtuu päivittäin aikas paljonkin. Toki on myös hiljaisempia päiviä. Se on näppärä paikka jakaa päivän mittaan otettuja kuvia, ei tekemällä tehtyjä stailauksia vaan aitoja ja nopeita tilanteita jotka haluaa jollain tapaa näyttää muillekin, sitä aitoa elämän menoa ja meininkiä. Tuntuu siltä että instagramissa tapahtuu blogiani enemmän kommunikointia ;). 

Mutta onko instagram blogien "tappaja"?
On vain niin pirun helppo klikata kuvaa josta tykkää ja laittaa pieni kommentti, kuitenkin jokainen räplää sitä puhelintaan joka tilanteessa. Noh, ei se sen vaikeampaa blogiinkaan ole mutta siellä vain jokseenkin helpompaa. Ja kuinka moni oikeasti lukee blogitekstejä, katsoo vain kuvat? Väliin olen miettinyt että siirrän blogin vallan instagramiin lyhyine teksteineen.

Koukutetaanko lukijoita seuraamaan tiiviisti myös instaa että pysyy perässä mitä mm. bloggari tekee, missä menee ja mitä ostaa. Kiinnostaako semmonen ketään? No kyllä se itseassa pikkuisen kiinnostaa. 

Sorrun myös itse välillä postaamaan instakuvia blogissa, ehkä niin voisi olla tekemättä, mutta aika on monasti vaan niin kortilla ja haluaa saada jotakin sisältöä aikaiseksi.
Mutta viikko/kuukausi-kollaasit ovat kyllä ihan kivoja kuitenkin, koska ihan kaikkea ei voi seurata, näin yhteenkoottuna ne  antavat nopsan silmäyksen toisen elämään.

Mutta uusimmat blogipostaukset laitan instaan. Ne löytyvät #retromoderni- ja #newpostontheblog-hastagien takaa. Ja näin ollen ne tukevat toivottavasti myös blogiani.

Jaetaanko instaan kuvia jotka eivät ole ansainneet muuta tekstitilaa kuin hastagit vai annetaanko siellä pieni maistiainen ja blogissa sitten enemmän tekstimäärän kera. Itse jaan instagramissa esimerkiksi enemmän kuvia lapsistani kuin täällä blogissa mutta toivon ettei se instaankuulumattomista tunnu mitenkään epäreilulta. Vai tuntuuko?

Nyt avaan teille sitten urakalla instagram-kollaaseja.


Sisustus


Lehdistä poimittuaMatkat


Kaupoissa pyörimiset Blogipostaukset


KahvitKukatJalatPuutarhaElukatSmoothietMuksut


Minä olen instassa retromodernina, KLIK ja olen julkaissut yli 550 kuvaa, seuraan yli 330 ja minua seuraajia on 87.

 Ja nyt toivon että laitatte kommenttiboxiin tai meilillä oman instatilinne jotta voin tiirata sun elämääsi tarkemmin. Tai instaan se pieni tykkäys.

Ja Hei nyt osallistumaan arvontaan! Voit voittaa siis lahjakortin ja varmasti sulla, jos asut Treen ulkopuolella on jossakin vaiheessa asiaa Tampereelle jolloin voit kukat noutaa.

Comments

 1. Seurailen sinua intagramissa hyvinkin aktiivisesti. Siellä ihmisten elämien seuraaminen on niin mukavaa ja vaivatonta. Kuva kertoo enemmäin kuin tuhat sanaa. :)

  Minä "liikun" instassa nimellä berryleena. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Marjukka, seuraan myös sinua. Ja niin helposti ;)

   Delete
 2. Onhan Insta kiva, mutta ei se kyllä ainakaan mun maailmas tule blogia lyömään....sitä kun kuitenkin katsellaan yleensä kännyköiden pieniltä ruuduilta. Jotenki silti vaikea kuvitella, että siellä esimerkiksi saisi esitettyä asioita yhtä laajasta ja kirkkain oikein kuvin kun blogissa. Helppoahan se oli tietty. Kiva sitä kautta on tosin seurailla muiden arkea ja ite kyllä postaan blogiin Instakuvia...joskus kun ei jaksa raahaa järkkäriä ja haluaa kuitenkin jakaa jotain blogissa :) Tergui

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.