Tyttären huone_KaapistotPitkästä aikaa kuvia tyttären huoneesta. Välillä se on siisti, välillä ei.
Eilen minun tullessa kotiin se ei ollut siisti.
Voi herrajestas sentään miten pienet saa melkosen sotkun aikaiseksi ja missä ajassa, sekunti ja sekaisin, se on minun hokemani. 


 Hoen usein että ensiksi yksi leikki ja leikin vaihtuessa edellinen siivottava pois.  Mutta tämä sotku syntyi minun ollessa jumpassa ja miehen pitäessä puhelinpalaveria toisessa huoneessa ja tällä välin fiksu tyttäremme oli hakenut naapurin pojjaat meille VÄHÄN leikkimään. Ja sotku ulettui olohuoneeseen asti.

Ei auttanut kuin siivota ja samalla innostuin kuvaamaan neidin huonetta. Ennen  joulua huoneen takaseinälle ostettiin ja asennettiin uudet kaapistot. Kaapistot kasasimme eri levyisistä Ikean Metod-ja Tutemo-rungoista. 


Kaapiston kokonaisleveys 280 cm ja syvyys kaapistolla on 37 cm. 
Kokonaisuus on ilmava ja tähän emme laittaneet jalkoja lainkaan vaan rungot lepäävät kiskojen päällä.
Kaapistoon jätimme avo-osuuden nukkekodille, jolloin sillekin on oma selkeä paikkansa. Mies halusi kokonaisuutta rikkomaan avolokerikot ja ne otimme kahden erivärisenä; punaisena ja harmaana. 


Kaapiston syvyys riittää hyvin lasten henkareille näin normipäin laitettuna ja kaappi täyttyikin melko nopeasti "muutamasta" vaatekappaleesta. Avo-osuuden päälle on tulossa mitä ilmeisemmin ihan vanerilevy jotta saadaan ruuvinjäljen piiloon. 


Kaapistossa säilytetään vaatteiden lisäksi suuri määrä leluja, kaikki pelit, roolivaatteet, korut yms. Ja jokaiselle on oma paikkansa ja helpotusta tuo erilaiset pahviset säilytysboxit ja valkoiset Ikean muovilaatikot, jotka mahtuvat hienosti kaapistoiden hyllyille ja luo oman selkeän järjestyksen.Mutta olen erittäin tyytyväinen suunnittelemaani kokonaisuuteen ja nyt on tilaa mitä täyttää. 

Teen vielä erillisen lelupostauksen,sillä muuten tästä postauksesta olisi tullut melkoisen pitkä kuvatulvan kera.

Comments

 1. Niin tuttua että huone saadaan sekaisin ihan sekunneissa :)
  Kiva idea on tehdä Ikean kaapeista tälläinen kokonaisuus - meidän neidinkin huone kaipaisi uutta säilytysjärjestelmää.
  Mukavaa loppu viikkoa

  ReplyDelete
  Replies
  1. TAAS kävimme keskustelun lelujen siivouksesta leikin jälkeen, ehkä meni perille ehkä ei, jää nähtäväksi mutta veikkaan jälkimmäistä ;).

   Ikean kaapeista on kyllä moneen paikkaan, ei kun suunnittelemaan kokonaisuutta jotta saat neidin "romut" järjestykseen

   Delete
 2. Toimivan oloinen kokonaisuus: Ikeaa voi yhdistää niin monella tapaa :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ikeasta on moneksi. Ja en tykkää yhtään 60 kaapeista, nämä ovat sopivan syvät.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.