29 euron muutos

Mun mies on välillä niin ihanan sekaisin. Eilen aamulla aloimme visioimaan makuuhuoneen muutosta koska se huone on aina ollut vähän niin ja näin. Ideointi sen suhteen on aina ollut enemmän ja vähemmän pinnalla. Visioitiin ja höpöteltiin kaikessa rauhassa kun lapsetkin olivat mummun ja papan luona. Sitten lähdimme muksuja hakemaan ja ideointi vain jatkui autossa, jatkui niin innokaasti että mies ajoi ohi risteyksen. Sitten peruuteltiin takaisin että päästiin lasten luo oikeaa tietä pitkin. Poika vietiin kilpauintireeneihin ja mies ehdotti Ikea-reissua. Hei, kuka nainen kieltäytyy semmosesta ehdotuksesta. Siellä tyttö pääsi ensimmäistä kertaa Smålandiin koska hän on sinne halunnut jo pitkään leikkimään. Ikeasta ei sen kummosempia ideoita löydetty, mutta ostimme tuon mustan ison varjostimen joka on ollut ostoslistalla jo pitkään.  Ja tästä sitten kaikki alkoi.


Sängyn vierellä on molemmin puolin kattopistokkeet ja ostimmekin kaksi varjostinta mutta kaksi näytti liian täydeltä joten ihan symmetristä tästä kokonaisuudesta emme saa. Eli yksi roikkuva varjostin ja miehen lukuvalona toimii Korpiheteen Soihtu joka on ollut meillä jo useamman vuoden. Pyörittelimme huonekaluja sitten ees taas pitkin kämpää ja lamppujakin kokeiltiin vaikka mitenkä päin ja tähän lopputulokseen nyt päädyimme. Ja tämän ilmeen muutos maksoi alle kolmekymmentä euroa. 
Mies asetteli tyynyjä koriin ihan ajatuksen kanssa kuin mikäkin markopaananen ja siirteli lehtipinoja 5 cm sinne ja tänne saavuttaakseen sopivan harmonian. Vielä puuttuvat verhot ja yksi seinä saa tummempaa väriä pintaansa, mutta tämä on molempien silmää miellyttävä sunnuntai-illan aikaansaannos. Ja uni maistui paremmin kuin koskaan.

Makkari ennen

Comments

 1. Hui, saittepa paljon aikaiseksi 29 eurolla. Upea nähdä, ettei aina tarvita satoja euroja uuteen sisustamiseen vaan riittää, että pyörittelee vanhoja hieman eri järjestykseen. Hiano siitä tuli! Ps. Saisipa minunkin ukko tuommoisen sisustusinnon joskus päälle, että tarjoutuisi vapaaehtoisesti mukaan Ikeaan...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä saimme ja halvalla.Mutta rahaa menee vielä maaliin ja kankaisiin. Mutta äijän miehisyyden rippeet karisivat kiitettävällä vauhdilla kun hän pöyhi tyynyjä ja siirteli kalusteita sinne tänne ja yritti vielä etsiä kultaista leikkausta :D

   Delete
 2. Ihanan kuuloinen yhteinen sisustuspäivä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moilla Hanna,

   tässä talossa mies on hyvinkin innokas sisustaja.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.