Ecotools

Minulla on tavoite - kulkea kohti ekologisempaa elämäntapaa. Ihan tarkkaa päämäärää ei ole, joten mennään pikkuaskel kerrallaan ilman sen suurempia suunnitelmia. Mennään sillain kuten hyvältä tuntuu, ei panikoiden ja liikaa itseltään vaatien. Mutta kiinnittäen parempaa ja tarkempaa huomiota omiin valintoihin -pienikin askel on kohti parempaa. Muutamia ekologisia tuotevalintoja olen jo tehnyt ja yksi niistä on meikkisiveltimet. Edelliset siveltimet veteli viimeisiään ja oli aika ostaa uudet. Valitsin uusiksi siveltimiksi Ecotools-siveltimet. Olin kuullut näistä jonkun verran pelkkää hyvää ja nettikin antoi ymmärtää näiden olevan loisto valinta. Siveltimet on valmistettu uusiutuvasta bambusta, kierrätetystä alumiinista ja muoviosat ovat myös kierrätettyä muovia eli 95% kierrätettyä materiaalia. Harjakset ovat todellakin superpehmeät ja valmistuksessa on käytetty parasta synteettistä materiaalia, taklonia. Harjat soveltuvat näin ollen myös vegaaneille ja niitä ei ole testattu eläimillä.

Itseäni viehättää Ecotoolseissa erittäin pehmeitten harjaksien lisäksi ulkonäkö, maalaamaton bambu vaan näyttää niin kauniilta.     Painatukset siveltimiin on tehty soijamusteella. Valitsin aluksi valikoimista käyttööni peitevoidesiveltimen, meikkivoidesiveltimen, korostussiveltimen, poskipunasiveltimen ja bambusukat. Jalkani ovat aivan karheat, jos näiden avulla saisin ne kesään mennessä jälleen pehmeiksi ja kauniiksi.
Muutaman käyttöviikon jälkeen siveltimet vaikuttavat erittäin laadukkailta ja ovat muuten edullisia. Näitä myy isot tavaratalot ja moni muu, katso jälleenmyyjät vaikka täältä.

Comments

 1. Kiitos Suvi tästä! Olen huomannut nämä jo aikaisemmin, mutten ole saanut aikaiseksi kokeilla. Kivaa, että näissä on mietitty ekologisuutta näin pitkälle ja myös hinta on maltillinen. Taidankin tehdä kemppareiden kevätsiivouksen viikonloppuna ja hankkia sen kunniaksi myös pari uutta sivellintä Ecotoolsilla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa ilman muuta vähän siivota ja hankkia näitä. Laatua pikkurahalla. Mukavaa viikonloppua Cilla.

   Delete
 2. Hieno päätös! Pienillä teoilla on oikeasti merkitystä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toki kierrätämme mutta nyt on aika oikeasti miettiä omia valintojaan pidemmälle. Meinasin viime viikolla sortua ihan tavis poskipunaan ruokamarketista, koska entinen vetelee viimesiään. Muistin sitten oman polkuni jota olen päättänyt kulkea ja vein takaisin hyllyyn jo ostoskoriin päätyneen punan. Nyt pitäisi tutkia hieman ekopunia ja ostaa sellainen.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.