Koiran tarvikkeita

Muutama postaus takaperin kerroin että koti ei tunnu kodilta ilman koiraa. Ja samalla pohdin että onko meillä aikaa koiralle koska ei sitä voi ottamisen ilosta vain ottaa. Mutta olemme nyt tehneet päätöksen ja meille tulee koira. Emme me loppujenlopuksi ole sen kiireisempi perhe kuin kukaan normaaliperhe muutenkaan. Normaalisti käymme päivätöissä, poika harrastaa kaksi kertaa viikossa ja ulkomailla käydään kerran max kolme kertaa vuodessa ja luotettava hoitopaikka tai kaksikin löytyy lomien ajaksi jos koira ei mukaan lähde. Eli aikaa jää kyllä koiralle ja ei sitä turrea otettaisi jos näin ei olisi. Asiaa on pohdittu ja vellottu ja vielä kerran pohdittu ja esitetty kysymyksiä itsellemme. Ja kyllä se ovi on uudelle perheenjäsenelle avoin. Sopiva koira on vielä etsinnässä, sillä yksi turre pääsee rakastavaan kotiin Espanjan löytöeläintarhalta. Mutta tämä päätös on nyt varma ja anopin tuttu etsiikin meille sopivaa koiraa jonka voimme sitten kotiuttaa. 

1. 2. 3. Musti ja Mirri 4. 5. Neroko

Mies sanoi yhden esteen koiran ottamiselle "Aviovuoteeseen sillä ei oo mitään asiaa" :D Joten mamma etsii koiralle modernin, sisustukseen sopivan pedin, jollainen löytyikin Nerokolta. Mutta voi olla että päädytään johonkus edullisempaan malliin tai tehdään itse.

Toki haluan kiinnittää huomiota myös koiran varusteisiin mm. ruokakuppeihin, remmeihin, leluihin yms. ja poiminkin kollaasiin omaan makuun sopivia tuotteita. Kyllä koirillekin löytyy tyylikkäitä tuotteita kun osaa vain hakea laajasta vailkoimasta.

Meidän lapset eivät tiedä vielä asiasta mitään ja he saavatkin vallan mainion synttärilahjan kun he avaavat paketista remmiä, harjaa, kakkapusseja, ihan vaan vinkkinä mitä tuleman pitää. Ilmeet ovat varmaan melkoiset ja yllättyvät suuresti. Uskon, että on paras lahja ikinä. Koko perheen yhteinen ja odotamme kovasti uutta perheenjäsentä saapuvaksi.

Comments