Lakaisijat

Rikkalapiosettejä on nykyään monennäköisiä, myös tyylikkäitä. Kasasin tähän kollaasiin kuitenkin puuvarrellisia, sillä ne ovat nyt todella trendikkäitä. 

Näöt näissä kyllä täsmäävät. Mutta lakaiseeko toinen paremmin kuin toinen vai ihanko yhtä hyvin? Mutta ulkonäöllä on väliä että kehtaa pitää esillä ettei tarvitse tunkea siivouskaappiin imurin kanssa. Näistä lakaisuseteistä hyvinkin identtisen näköiset ovat Granitin ja Annon mallit. Ovatko ne putkahtaneet samalta liukuhihnalta?? Iriksessä on kivat mustat yksityiskohdat. Kannattaa tsekata myös Sokeva Käsitöiden mallit.
Itse päädyin jo viime syksynä tuohon Annon malliin ja meidän kihveli nököttää keittiössä.

Comments

 1. Siis vau! Noihan on upeita!! Sokeain käsityön puiset harjat ovat ainakin tosi laadukkaita.


  http://www.pienilintu.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä nuo ovat upeita. Meiltä löytyy myös sokeain töitä ja kyllä ne ovat laadukkaita.

   Delete
 2. Meinasin itsekin ostaa tuon annon, kun blogeista siitä innostuin. Mutta sehän oli ihan sellainen heiluva, ei mitenkään kestävän oloinen. Mutta on kestänyt? Pitääkin tutkia noita sokeain vaihtoehtoja tai käydä vankilamyymälässä. Tarvetta kun olisi, mutta vain kestävälle ja hyvännäköiselle. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä meillä on kestänyt moitteettomasti jo usean kuukauden ja joka päivä käytettään. Myös kannattaa tiirata torimyyjien valikoimat. Näin kerran yhdellä myyjällä lähikaupan pihassa kunnon vanhanaikaisen ja pellistä tehdyn kihvelin, samanlaisen joka oli kotona äidin käytössä. En sitten ostanut ja enää en ole samaa kauppiasta nähnyt missään. Se olisi ollut hyvännäköinen myös ja semmonen sopivasti rouhea.

   Delete
 3. Kaunis rikkalapiosetti on arjen estetiikkaa parhaimmillaan. Noita katellessa tekee mieli lakaista ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nimenomaan arjen estetiikaa. Viitsii tarttua toimeen kun on kaunis mutta toimiva työväline

   Delete
 4. RUKO designin kautta saa myös Iris Hatverkin tuotteita, muutama erilainen harja käytössä itsellä mm. tuo rikkalapiosetti ja on se niin kätevä ja kaunis sen lisäksi että takana on näkövammaisia. Näkövammaisen lapsen äitinä näitä on ilo myydä. Mainio tuote on myös pölyjen pyyhintään vaaleaharjaksinen harja, ei naarmuta herkkiäkään pintoja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Iriksen tuotteet ovat todellakin kauniita ja viimeisteltyjä Ja RUKO on hieno kauppa. Pölyjen pyyhinnän apuna minulla on Hayn pölyhuiska.

   Delete
 5. Hei!

  Tuo rikkalapiosetti on ihana! Itsekin tahtoisin tuollaisen... Onko se kätevä myös käytössä, ts. onko sillä hyvä lakaista?

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.