Loftmaisuutta

Olen aina tykännyt loft-tyylistä ja haaveillut kodikkaasti sisustetusta loft-asunnosta. Tämä on oikeastaan meidän yhteinen haave, ei siis vain minun. Ehkäpä haave toteutuu jos päätämme lähteä uuteen talonrakennusprojektiin, koska silloin haettaisiin loftmaisuutta ihan oikeasti. 
Mutta olen totaalisen kyllästynyt meidän tämänhetkisiin tapetteihin, niin kokeilin kuvankäsittelyohjelmalla huvin vuoksi miltä rouheat Mr Perswallin tapetit näyttäisivät meidän makuu- ja olohuoneissa. Tällä tavalla saisin uutta ja kaivattua ilmettä luotua melko helposti. Isompi työ minulla olisi puhua mies ympäri muutoksen tekoon.


Tykkään todella paljon valkoisesta ruutukuosista ja tämäkin Captured Realityn -sarjan White Mosaic- tapetti olisi juuri sopivan rouhea omaan makuuni. Ja miksei juuri makuuhuoneeseen -kyllä vain. Ruutua on lähinnä totuttu näkemään vain keittiö-/kylppäritiloissa.  


Olohuoneen seinä saisi rosoisen rouhean, tiilipintaisen tapetin. Tämä Communication- malliston Stone- tapetti on sairaan hieno. Olen myös pitkään haaveillut erivärisistä tuoleista (tällöin jo pohdin asiaa) ja vanhemmillani on hauskat tuolit, lienevät ensimmäiset itse hankitut kalusteet. Näitä suunnittelen edelleen ruokapöydän ympärille ja erivärisinä. Lamput tulivat kuvaan hieman suurina mutta antaa olla, en lähtenyt enää kuvaa muokkaamaan.


Tuossa rivariasunnossa meillä olikin punaista tiiltä pieni pätkä keittiön välitilassa ja se oli todella ihana. Ja punainen isona pintana toisi lämpöä ja kodikasta tunnelmaa. Ja sopisi hienosti meidän keittiön kanssa yhteen jossa on vaaleaa saarnia ja poukaman vihreää.

 Mutta enpä tiedä saanko tähän taloon yhtään tapettiuudistusta...
...ehkä jos vaan puhunpuhunpuhun ;)

Comments

  1. Meillä on noi värikkäät ruokapöydän tuolit ja olen niin rakastunut niihin! Rohkeasti vain...ja tiiliseinä...varmasti passsaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Passais passais mutta mies oli et nej tapetille koska hän vastuttaa tähän taloon tapetinvaihdoksia. Mutta tuoliprokkis pitäs vaan laittaa alulle.

      Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.