Seuraava askel

Mietin tässä että mitä hankintoja on edessä ja tietenkin ostokset tehdään ekologista elämäntapaa noudattaen.Uudet pyyhkeet ovat tarpeen koska vanhat haisevat yhden käyttökerran jälkeen märälle koiralle. Eli kaikki pois ja uudet tilalle. Ulkonäköä pyyhkeiden kohdalla pitää tottakai ajatella koska ovat esillä. Kauniit The Organic Companyn vohvelikuosiset pyyhkeet bongasin taannoisella Helsingin reissulla. Kysymykseen voisi tulla myös pellavapyyhkeet. Ehkä pitäisi tehdä reissu Tallinnaan Ziziin.

Poskipuna on ihan finito ja uusi meinasi jo lähteä matkaan ruokamarketista, kunnes ekopiru koputti päätäni ja sanoi "Mitä jäbä duunaa?" Vein sen sitten takaisin hyllyyn ja pitäisi mennä katsomaan tavaratalojen valikoimat tai Ekokaupasta voisi löytyä kyllä laajempi valikoima.


Puhditusaineita saa vähän väliä ostella ja nämä paljon julkisuutta saaneet Eco Cleanit pääsevät myös meillä testiin. Cillasista sainkin tiskiaineen* kokeiluun mutta haluan kokeilla myös muitakin. Näitäkin kehtaa pitää reilusti esillä.

Mikä on sinun lempi ekotuotteesi? Kerro vinkkisi minulle ja muille
-haluan oppia näistä lisää ja vaikuttaa valintoihini.

*tuote saatu bloginäkyvyyttä vastaan


Comments

  1. Eh, onpas ekologista heittää kaikki pyyhkeet pois. Jos on hajuongelmaa, ehkä kannattaisi kokeilla pesuaineen vaihtoa, tai etikkaa huuhtelussa. Ja tärkeintä on kuivattaa pyyhe ilmavasti.

    ReplyDelete
  2. Meillä on samat pyyhkeet olleet käytössä jo useampia vuosia, jopa 10 vuotta (ekologista) joten on ihan perusteltua vaihtaa ne uusiin jo ihan turvallisuussyistä. Kyllä pyyhkeilläkin nimittäin käyttöikä tulee vastaan, vaikka tätä ei ehkä osaa niin ajatellakaan.
    Silloin jos joka vuosi ostellaan pyyhkeitä vain huvin ja näön vuoksi, se on tuhlausta. Näihin meidän pyyhkeisiin ei vaikuta enää edes pesuaineen vaihtaminen ja kyllä imutehokin on huomattavasti heikentynyt vaikkemme käytä pyyhkeisiin huuhteluainetta joka heikentää imutehoa. Toki jos sinulla on antaa ideaa siitä kuinka voisi hyötykäyttää pyyhkeitä niin laita ihmeessä vinkkiä. Mutta ei näitä kehtaa edes Uffellekkaan laittaa. Joten, jos 10 vuoden välein uusii pyyhkeensä niin eikös tämä ole ihan sallittua ja ekologista.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.