String-stailaus


Blogeissa on paljon pyörinyt Lotta Agatonin stailauskurssin opiskelijoiden upeita inspiraatioita String-hyllylle. Itsekkin innostuin  alla olevan kuvan innoittamana stailaamaan omanne.Ja koska String-hylly sijaitsee työhuoneessa jossa mies tekee musiikkia, niin hyllyyn pääsi hänen tavaroitaan -muistoja nuoruudesta ja matkoilta ja musantekovehkeitä. Minä ihan mielelläni luopuisin tuosta Designers Guildin kukkatapetista jo mutta mies ei. Noh, jos biisejä tuon keskellä syntyy niin olkoon. Hyllyn olen ostanut tyttärellemme kun hän alkuun asusti tässä huoneessa mutta siirryttyään isompaan huoneeseen en halunnut hyllyä kuitenkaan siirtää. Ehkä mä himoitsen tytölle tätä vaaleanpunaista  Stringiä jonka näin eilen livenä Sisustuksen Koodissa. NIIIIIIN herkullisen värinen. Myös toisen himotuksen sain aiheutettua itselleni, siitä myöhemmin. Comments

 1. Kivalta näyttää!! :)


  http://pienilintu.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Oi, onpas hauska stailaus:)! String on kyllä ihana, kun siihen voi tehdä niin erilaisia asetelmia ja jokaisella se näyttää täysin erilaiselta! Ja vitsit, suloinen tuo vaaleanpunainen hylly! Ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nimenomaan, kellään ei ole samanlaista stailausta ja pinkki on herkku. Näitä ois ihana olla sekalainen värirykelmä vierekkäin.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.