Blog Awards

Huomenna on Indiedaysin Blog Awards- gaalailta Helsingissä, yökerho Tivolissa. Retromoderni on ensimmäistä kertaa mukana tapahtumassa. Tapahtumassa palkitaan Suomen blogimaailman vaikuttajat: vuoden blogiteko, blogiuudistaja sekä fotogeneettisin, säteilevin ja viihdyttävin blogi.

Illan juontaa Axl Smith. Paikalla on myös huippubloggareita Ruotsista ja Norjasta. Päivällä on meille bloggareille jo erilaista ohjelmaa järkättynä, johon osallistun. Minulla onkin sovittuna treffejä muitten bloggarinaisten kanssa. Illan blogigaala on kutsuvierastilaisuus ja nappaan kainaloon mieheni.

Pukeutumiskoodi on inspiration ja nyt on selvillä mitä gaalaan päälle laitetaan. Apua pukeutumiseen sain tamperelaisesta Seele-kaupasta. Seele on tyylikäs ja monipuolinen naisten vaatekauppa, jossa täyttyvät ekologiset ja eettiset krtiteerit.  Päälläni tullaan näkemään siis niin  makee kokonaisuus, jossa on inspiraatiota ja kunnolla.
 
Asu pysyy vielä salasssa ja tulette kuulemaan Seelestäkin enemmän, mutta paljastetaan sen verran että korviin laitan Uhanadesignin Pisarat. Korvikset ovat omien värien toiveiden mukaan tehty ja Uhanan tytöt minulle sponssas nuo huomiseen iltaa, josta varmasti tulee upea ja jännittävä. Käsipuolessa miehen lisäksi keikkuu messumatosta tehty clutch, jonka olen saanut viimevuonna järkätyissä blogikekkereissäni Think Today- yritykseltä.

 
Olisipa huominen. Luvassa hauskanpitoa, uusien ihmisten tapaamista, hotellilakanoiden välissä yöpymistä. Eli erittäin kiva viikonloppu tiedossa. Sunnuntaina vielä Lapsimessuille.

Comments

 1. Jännityksellä odotan makeeta asuasi :) Mukavaa tavata, olisi tosiaan jo huominen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mua jännittää pikkasen. Asu on kyllä makee! Huominen on ihan kohta!

   Delete
 2. Mukavaa iltaa teille :)
  Ja mukavaa viikonloppua

  t.Sanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kiitos, illasta ja koko päivästä taitaa tulla ikimuistoinen. Aurinkoista viikonloppua, sitä on kai luvattu.

   Delete
 3. Mä kans jännään sun mekkoa.. Törmäillään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onko se mekko vai jotain muuta ;) Nähdään huomenna.

   Delete
 4. Siellä nähdään, toivottavasti tunnistan!

  ReplyDelete
 5. Kauniit korvikset. Mukavia hetkiä viikonloppuun!

  ReplyDelete
 6. Sun asu oli kerrassaan upea ja ihanasti sun tyylinen! Oli tosi mukava tavata eilen. :D Sun seurassa tuntui, kuin olisi pidempäänkin tunnettu. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Essi. Nimenomaan, siltä tuntui Essi. Toivon että tapaamme vielä ja toivottavasti pian.

   Delete
 7. Replies
  1. Oli oli, niin pirtsakka Kerttu. Kiitos seurasta!

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.