Gaala-asu

Eilen oli kertakaikkisen hieno päivä ja ikimuistoinen. Indiedays järkkäs melkoisen hienot päiväkemut meille Ravintola Sipulissa ja illalla oli kunnon gaalakekkerit Tivolissa. Jalat huutavat nyt armoa koko päivän korkkarikävelystä. Tapasin melkoisen määrän hienoja ihmisiä ja oli kiva saada jutella blogiasioista juuri niistä ymmärtävien kanssa. Tuossa viittaan rakkaaseeni, joka ei ihan ymmärrä tätä blogiharrastusta. Mutta kuitenkin hän kertoi olevansa ylpeä harrastuksestani ja minne se on minua kuljettanut näiden vuosien aikana. Alkoholilla lienee jotakin tekemistä tämän tunnustuksen kanssa ;)  Ja pisteet rakkaalleni, joka lähti mukaani gaalailtaan, vaikka ihan kotoisa olo hänellä ei ollutkaan. Palataan päivätapahtuman tunnelmiin myöhemmin (iltaan en kameraa mukaan raahannutkaan), mutta koska lupasin gaala-asuni teille paljastaa, niin tässä se nyt on. Siis todellakaan en ole tottunut olemaan kameran edessä ja sen kyllä huomaa. Aika monta kuvaa mies nappasi ja koska en ollut tyytyväinen vieläkään,  niin yöllä hotelliin päästyämme iskin hänelle vielä kameran kouraan ja passitin kanssani käytävään. 
Kiitos Seelelle asustani ja korviksista Uhanadesignille. Asukokonaisuus on Tauko-merkkinen; hauska, leikkisä, trendikäs, mukava, veistoksellinen. Ihan huippu ja erittäin mukava päällä. Ja sopii arkeen ja juhlaan. Sori, en vaan voi olla hehkuttamatta tätä asua. Saatikka korviksia, joita gaalassa näkyi useampia. 

Kiitos kekkereistä ja seurasta mm. Essi, Kerttu, Sally, Karla. Toivottavasti näemme vielä uudestaan ja uudestaan.


Comments

 1. Kiitos seurasta! Oli tosi hubaa. Tällaiset päivät ovat tärkeitä, sillä on tosi mukava tavata bloggaajakollegoita ;)

  Mukavaa uutta viikkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli todellakin kivaa ja nimenomaan tärkeää tällaiset tapahtumat. Se puheen määrä ;) Samoin Sally sulle, onneks vko on pätkä. Jokseenkin väsyttäs ;)

   Delete
 2. Replies
  1. Kiitos. Asu oli näyttävä, omannäköinen ja mukava päällä.

   Delete
 3. Tosi kiva asu :) Missä hotelissa yövyitte?
  Mukavaa viikkoa

  ReplyDelete
  Replies
  1. thanks, me yövyimme Paasissa. Siitäkin juttua tulossa, ainakin kuvia.

   Delete
 4. Oli niin kiva nähdä! Sulla on urhea mies, kun lähti mukaasi blogigaalaan. Omaani en olisi saanut mukaan kirveelläkään (onpa muuten aika raffi sanonta ;)

  :)

  ReplyDelete
 5. Niin oli Kerttu. Tuo sanonta on hyvä mutta mieheni oli kiltti ja halus viettää laatuaikaa vaimon kanssa

  ReplyDelete
 6. Kiva asu, tykkään, tykkään! Housut varsinkin on tosi hauskat.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.