Kesän Tyylikkäimmät Aurinkolasit

Yhteistyö

Indiedays Inspiration- päivätapahtumassa, Ravintola Sipulissa, meille oltiin järkätty erilaisia esittely- ja kokeiluständejä. Itseäni silmälasien käyttäjänä kiinnosti erityisesti Instrumentariumin ständi ja siellä erityisesti aurinkolasit. Instrumentarium haastoikin meidät Indiedays bloggaajat tutustumaan monipuoliseen silmälasi- ja aurinkolasimalleihinsa ja meidän piti valita suosikit kattavasta valikoimasta. Mukavaan saumaan tulikin tämä yhteistyö, sillä kunnollisia aurinkolaseja minulla ei kesäksi olekkaan. Italian matkakin odottaa ihan nurkan takana ja aurinkohan siellä porottaa, ainakin toivon niin.


 Hetken aikaa tutkailtuani valikoimia, löysin valikoimista kahdet ihan älyttömän makeet pokat. Jos pitäisi päättää että kummat ottaisin, niin valinta olisi vaikea. Molemmat mallit olivat Max&Co.:n kevään mallistosta.  Mallit sopivat mielestäni minulle, mutta pyysin myös Essin mielipidettä ja tietenkin  kehysammattilaisen mielipiteen. Ja molemmat vakuuttelivat minua lasien sopivuudesta.

Ylemmät ovat ns. jokamenoon sopivat; rannalle, terassille, hiekkalaatikon reunalle. Tästä mallista kokeilin tuota turkoosi-keltainen-lila väriä, mutta ei tuo punainenkaan paha olisi ollenkaan. 


Punaiset, metallisankaiset ois coolit kaupunkilasit tai businesslasit. Pitäähän sitä naisella olla lasit joka lähtöön. Molemmat mallit ovat minusta erittäin trendikkäitä ja ei niin tavallisia. Seuraa blogeja ja kampanajasivua klik, niin näet millaisiin valintoihin muut päätyivät.

Sitten se kiva osuus ;)

Mikä bloggaajien kuva on sinun suosikkisi?
Käy äänestämässä KLIK  plus täyttämällä yhteystietosi, niin olet mukana arvonnassa, jossa voit voittaa 179 euron arvoisen lahjakortin Instrun silmälasi- ja aurinkolasikehyksien valikoimaan!  Kummat kehykset sinä minuna ottaisit? Turkoosit vai punaiset?

Comments

  1. Noi ekat oli kyllä sairaan mageet! Ja turkoosi väri sopi sulle tosi hyvin.

    ReplyDelete
  2. Nuo punaiset, ne on niin mageet :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.