Kuopus_Lastenvaatteiden karkkikauppa

Yhteistyö


Monelle on tuttu tämä ihana lastenvaatteiden karkkikauppa; Kuopus. Kuopuksella on kaksi liikettä Tampereella sekä nettikauppa. Kuopus starttasi nettikaupalla v. 2010 ja kertarykäyksellä kaikkien tietoisuuteen. Muistan Lapsimessu- tapahtuman ja sen tungoksen osastolla. Kiertelin siis asiakkaana messuilla ja ihailin tätä rynnäkköä. Tämä karkkikauppa on minun lempivaatekauppani Tampereella ja oikeastaan koko Suomenmaassa, sillä palvelu on ihan ykköstä.Kuopuksen liikkeet sijaitsevat melko lähekkäin. Kehräsaareen myymälään on kerätty SuomiDesign, eli erittäin taidokkaiden suomalaisten yrittäjien upeita merkkejä, kuten Aarrekid, Gugguu, Loru, Metsola, Papu, Paapii. Samassa yhteydessä on myös Outlet, josta voit tehdä edullisia huippulöytöjä. Hatanpään myymälästä, Koskikeskusta vastapäätä, löytyy sitten maailman huippumerkkejä mm. Bangbang Copenhagen, Molo Kids, Duns, Mini Rodini, Småfolk, Ebbe ja monia muita. 


Omat lempparimerkit tulee esiteltyä kollaasien muodossa. Näissä kollaaseissa esiintyvät tämän kevään ihania uutuuksia.

"Karkkikauppaan" on tälläisen lastenvaatteita rakastavan äiteen mentävä harvoin lompakon kanssa, sillä ne karkkipäivät käyvät usein sitten aika hintaviksi ;) Yleensä ei riitä yksi ostos, vaan olen kuin lapsi ja "lappaan" koko pussin täyteen ja kotona saa miehen torut niskaansa :D. Mutta käyn kyllä välillä jututtamassa näitä kaupantätejä taktisesti ilman lompakkoakin.


Kuopus halusi tarjota meidän neidin synttäreille juhlavaatteet ja valitsin valtavasta karkkivalikoimista BangBang Copenhagenin asukokonaisuuden. Valinta oli siis kertakaikkisen vaikea. Kädessäni oli useampi vaatekappale, mutta loppujen lopuksi päädyin BangBangiin. Nämä ovat hauskoja, jokseenkin sirkusmaisia vaatteita, mutta mukavia päällä. Tai ainakaan tyttö ei halunnut riisua päivänpäätteeksi asua pois. 


Valitsin vielä yhden ylimääräisen BangBangin vaatteen, jonka ajattelin ottaa mukaan kesän ulkomaanreissulle, sillä on varmasti mukava päällä ja lämmittää, jos on iltasella viileä. Hauskat ja eriväriset kaulukset tuovat melko pelkistettyyn tunikaan kaivattua hauskuutta.

Kiitos Kuopukselle. Ja teille lukijoille on luvassa jotakin kivaa ensi viikolla. Kuopus on mukana viikonloppuna Lapsimessuilla, joten menkäähän penkomaan, luvassa hienoja alennuksia ja alekoreja. Itse olen menossa messuille sunnuntaina. 

Comments

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.