Pääsiäinen


Ihanaa kun on pitkät vapaat ja lämpimät ilmat hellivät meitä. Pari päivää meillä oli ystäväni vierailulla tyttönsä kanssa ja nautittiin toistemme seurasta ja hyvästä ruoasta.  Pääsiäiruohot unohtui laittaa kasvamaan, onneksi tarhan ja koulun puolesta oltiin tämä asia hoidettu. Pääsiäiskoristelut meillä pysyy suht simppelinä, mutta kukat* kuuluvat joka juhlapyhään ja ne hain tietenkin Helmivillakosta. Erika oli taas niin hienon kimpun minulle tehnyt. Pari pupusta pääsi pöydälle ja virvonvarvonoksat loistavat kilpaa maljakossa. Kotona asuu kyllä sellanen popchef että ;). "Kokki" valmisti erittäin herkullista karitsaa rosmariiniperunoilla.


Minä taas väänsin nopean pääsiäistiramisun. Tätä nautimme saunan jälkeen iltapalaksi, mutta paremmalta se maistui tänään, kun sai maustua yön yli.

 Onneksi on vielä muutama vapaa ja ne tulevat olemaan työntäyteiset. Nimittäin pihahommat on aloitettu ja me mennään miehen kanssa pian nukkumaan, sillä ensi yönä haetaan koira kotiin. Myös kotia ollaan valmisteltu tätä uutta perheenjäsentä varten. Jännittää.


  


Comments

 1. Yksinkertaisilla koristuksilla meilläkin mennään, kun ei enää pieniä lapsia ole. Tipukin on vain Viiru-kissaa varten. Kukat ja namut riittävät.
  Onnea perheenlisäyksen johdosta - koiranne on vallan suloinen;)
  Oikein hyvää pääsiäistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kiitos, koira on todella ihana!

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.