Modernit heinäpuutarhat

Modernit heinäpuutarhat ovat aivan ihania. Ja näiden kuvien puutarhataituri on Piet Oudolf. Ja tämä on se tyyli, jota tavoittelin jo aikaa sitten etupihan altaaseen. Ajatuksena, että kesätuuli keinuttaa heinä ja laventeli levittää tuoksuaan ympärillemme. Ihan oikeilla jäljillä olin liloileni kukkineni ja heinineni, mutta nyt siinä altaassa on vain iso kasa multaa, koska melkein kaikki revittiin pois rikkaruohojen valtaamalta alueelta.


Uudet kukat on altaaseen valittu ja suunnitelma odottaa pöydällä puutarhalle pääsyä. Näistä kuvista otin mallia ja nyt minulla on selkeä näkemys tuosta altaasta. Eli hillitty värimaailma ja luonnonläheinen tyyli on tavoitteena saavuttaa. Ja kerralla kuntoon. Alkuun ainakin täytän katteella koko komeuden, niin hillitsee rikkaruohoja. 

Kahinaa odotellen.Comments

  1. Vau, todella kaunista :) Tuollainen voisi kelvat minullekin...jos taas puutarhakärpänen tulisi puraisemaan. Viime vuosina on into vähän laantunut, ja rikkaruohot rehottaa penkeissä, mutta onneksi siellä kasvaa myös niitä elinvoimaisia perennojakin!

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.