Mökkihaaveet

Siis tämä kuume, tämä on ihan toivotonta. Tämän kuumetaudin nimi on mökkikuume. Mies heitti leikillään idean mökin paikasta ja siitä asti se kuumeilu on sitten ollut minulla melko korkeaa. Mutta tosiasiat on otettava huomioon heti alkuunsa; ei ole aikaa mökille, eikä ylimääräistä rahaa. Jos ei olisi tätä omakotitaloa ja asuisimme keskustassa, niin sitten meillä olisi kyllä mökki. Ja nimenomaan moderni mökki. En kylläkään malttanut olla ideoimatta millaiseksi sen mökin sisustaisin. Tein nopeasti pari erilaista sisustusvaihtoehtoa (tumma ja vaalea) ja terassin. Ja koska mökki olisi semmoinen kiva ja kompakti paketti, niin saisi hyvin ideoida  että tilat olisi toimivat. Noh, näihinkin olisi jo juttuja mielessä ;) 


Tummempi versio, raikastettuna valkoisella ja puulla.Tässä mökissä on aivan ihana tunnelma. Kuva täältä
Vaalea versio raikkailla väreillä höystettynä.

Ja nämä ovat minun haaveitani, sillä jos oikeasti lähdettäisiin joskus mökkiä tekemään ja sisustamaan, niin en sitäkään voisi sisustaa oman mieleni mukaan, vaan yhdessä tehtäisiin. Lattioilla varmaankin komeilisi kotoisasti räsymattoja ja niiden päällä lepäisi koira. Tää kuume on ihan liian kauheaa.  

 
Hyvä kirja käteen ja lapset kirmaisivat rannalla. Iltasella vähän siideriä ja auringonlaskua ihastellen.

Tuotteiden kuvat lainattu, mm. Ikea, Ellos, Zoco Home, Artek, Ava Room, Granit, Lastenhuone.fi, Sandberg.

Laskeeko tämä kuume. Viimeistään äijä tiputtaa maanpinnalle.

Comments

  1. Ihania haaveita. Toivottavasti äijä ei vesitä niitä. Yleensä mullekin käy niin :)

    ReplyDelete
  2. Samoilla aatoksilla. Jos koti olisi kerrostaloasunto keskustassa, olisi mökki aivan ehdoton. Mutta omakotipihan jälkeen ei ole niin suurta tarvetta mökkeilylle. Meillä on järvikin tässä ihan vieressä :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.