Hamampyyhkeet ItaliassaKuten kerroin muutama postaus takaperin, niin Tampereelle on avattu hamam-pyyhkeitä myyvä liike, Lina. Kävin tutustumassa valikoimiin ja sain Italian matkallemme kokeiluun pyyhkeet koko perheelle. Päätös oli vaikea, sillä pyörittelin käsissäni useita vaihtoehtoja. Lopulta valitsin pyyhkeet Annen suositusten perusteella. Ihanan väriset puuvillaiset Vene-pyyhkeet pääsivät reissuumme. 


Innostuin kuvaamaan pyyhkeitä Italian kauniissa järvimaisemissa ihan vähän enemmän. Sain jopa lapseni houkuteltua malliksi. 

Käyttökokemuksesta sen verran, että ihan ensimmäiselllä käyttökerralla tuntui, ettei imutehoa ollut niin paljon mitä ajattelin, mutta pyyhkeiden imuteho todellakin parani vasta käytettäessä. Ja nyt kun pesin pyyhkeet matkan jälkeen pesukoneessa, ne tuntuvat todella pehmeiltä. Ja pyykeiden runsas koko on ihan loistava, muksut mahtuvat kokonaan sisään lämmittelemmän uinnin jälkeen. Ja käytinhän niitä myös pöytäliinana ja hameenakin. 

Nappasin liikkeestä myös nipun erilaisia pyyhkeitä ja kuvasin niitä kylpyhuoneessamme. Tästä stailaushommasta myöhemmin, ettei juttu veny turhan pitkäksi ja sitten arvontaakin olisi luvassa. 

Comments

 1. On ne ihania pyyhkeitä! Ja hyviä kuvia oot napannu myös :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ootko jo käynyt ostamassa omasi? Kiitos, maisevat oli hyviä joista ei oikein saanut huonoja kuvia ;)

   Delete
  2. En oo vielä ehtinyt. Palloilin pitkästä aikaa Treen keskustassa tuossa viime viikolla mutta unohdin käydä kosken sillä puolen. Sen sijaan löysin toinen toistaan ihanampia sisustusliikkeitä, joihin ei kyllä harmikseni lastenvaunuilla päässyt sisään. Täytyy tehdä sisustusshoppailu kierros ilman muksuja vielä kun ukkokulta on kesälomalla :)

   Delete
 2. Kiitos vinkistä! Omat on nyt tilattu.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.