Terassit vaihtaa paikkaa

Meidän pihassa on pari isoa terassia, toiseen, etupihan terassiin paistaa melkein koko päivän aurinko ja toiseen vain aamuaurinko. Tässä heräsikin yksi ilta ajatus, jos vähän muokkaisimme terassiemme paikkoja. Etupihan terassillamme on isohko ruokaryhmä, mutta mies ei halua syödä eikä grillata siinä, koska paikka on liian paahteinen. Joten voisimme hyvin siirtää ruokailun ja grillauksen pienemmälle terasille. Nopeasti "siirsinkin" paintnetillä pöytäryhmämme pikkuterassille, se mahtuisi siihen ihan ok ja grillauspaikka myös. Näkösuojaa tekisin korkeista laatikoista, johon istuttaisin heinää. 


Aurigonpalvonta paikka olisi siellä, minne se aurinko paistaa koko päivän. Samalla olisimme lähettyvillä siellä missä muksut leikkivät leikkimökissä tai loikoilisivat altaassa. Ja saisin koko ilon auringosta. Toki kaipaisin aurinkoterassille myös varjoa ja olen jo pitkään ihaillut näitä retrohenkisiä hapsureunaisia varjoja. Nämä löytyvät Kerry Cassilin storesta. 


Mies alkoi vielä puhumaan kolmannesta "aikuisten terassista", jossa olisi vain pieni pöytä ja pari tuolia. Tässä voisimme rentoutua lasillisen ääressä ja puhua politiikasta. Paikka tälle olisi keittiön puoleisella seinustalla. Tiedä häntä sitten niin, taka-ajatus varmaankin, että matka jääkaapille olisi lyhin. 

Comments

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.