Kesäpiha kukkii

Blogi on ollut hiljainen, koska työt ovat alkaneet. Töiden jälkeen ollaan oltu yhdessä pihalla touhuamassa; uimassa, jäätelöllä, potkimassa palloa, opeteltu pyörittämään hulavannetta ja missä milloinkin -ei lainkaan koneen ääressä. Tai no sen verran, että varasimme vielä yhden kesälomareissun. Töissäkin on kiva olla, kun tietää että kohta sitä taas pääsee lomalle. En pitänyt koko lomaa putkeen ja tämä on oikeastaan ihan mukava näin. Syksyllekin jäi vielä muutama päivä säästöön. Prahaan lähdemme ihan kaksin, JEEEEE!. Hotelli on vielä varaamatta, että vinkkejä voi heitellä, jos on joku hyvä tiedossa.

Heinäkuussa on riittänyt ihania ilmoja ja kukatkin nauttivat. Alkukesästä ajattelin, että kukat eivät tule menestymään, kun oli niin hel.....n kylmää.  kyllä ne rehottavat komeasti joka suuntaan. Olen antanut niille vähän ravinteita ja siitä pinkistä aineesta ne näyttävät tykkäävän. Varsinkin mustat petuniat leviävät valtavasti. 


Myös uusittu perennapenkki kukkii. Vielä siihen täytyy tehdä pari lisäystä. Ehkä taidan jättää kuitenkin vilkaisematta Viherpeukaloiden syyskuvaston ja keskityn vain näihin ja aikaisempaan suunnitelmaani, ettei mennä taas yli äyräitten. Mutta kun ei malta odottaa, että nuo kasvavat. Mutta nyt alan olla tyytyväinen valintoihini ja sommitteluun. 
Ja näköjään meillä on käynyt sähkäri laittamassa vihdoinkin ulkovalot altaisiin.

Comments