Makuuhuoneen uusi tunnelma

Makuuhuoneen muutos lähti käyntiin kesän alussa. Guildin kukkatapetti oli aika jättää taakse ja tilalle tuli vaalea parketti lämpöä luomaan. Suurin ongelmamme makuuhuoneessa on ollut verhoratkaisun mietintä. Sitä olemme pohtineet neljän vuoden ajan ja vihdoin teimme päätöksen niiden suhteen. Sattumalta Eurokankankaan outletistä tuli vastaan kangas, jota päätimme ostaa kokeiluun. Kangas maksoi 5 euroa/metri, joten ostimme koko pakan lopun. Kangas on tuplaleveää ja ihanan läpikuultavaa ja sopivan utuista. Kotona sovittelimme kangasta ja totesimme sen erittäin hyväksi, niin laitoin ompelukoneen laulamaan. Sillä välin mies tuskaili ja kiroili verhokiskojen kanssa. Taakse ajattelimme vielä laittaa pimentävät verhot, mutta ne saavat vielä hetken odottaa. Pimentävä kangas on muuten yllättävän hintavaa.


Ison varjostimen vaihdoimme Garlandin tilalle. Tästä 29 euron  muutoksesta näette kuvia tästä. Tuon postauksen alhaalla näkyy myös makuuhuone- ennen- kuva. Metallinen kori on ostettu Selmalta, joka ei valitettavasti enää kirjoita blogia. Päiväpeitto on Stokkalta ostettu useita vuosia sitten. Musta sivupöytä on isäni tekemä.
Mies kaivoi jostakin varastosta tuon futuristisen naulakon ja kiinnitti parkettiseinään. Paremmin tämä taitaa olla nyt kiinni kuin 15 vuotta sitten. Mies nimittäin kiinnitti sen minun asuntooni kun olimme tapailleet hetken, ja alashan se tuli hetken päästä. On hän siis jotain oppinut matkamme varrella. Keilakengät ovat miehen papan vanhat. 


Vielä kun saan valaisimen hankittua seinälle, niin on vihdoin tämä huone sellainen kuin pitikin. Ihan pakko oli kokeilla photarilla, miltä esim. Flos tilassa näyttäisi. Toinen vaihtoehto on Jielde.


Mutta kokonaisuudessaan tämä muutos maksoi alle 300,00. 

Comments