Retrola_pihapartyt

YhteistyöKuten tässä on tullut muutamaan kertaan jo mainittua, niin järjestin pihapartyt toukokuun lopussa naapurin muksuille ja kirjoittelin juttua niistä ja leikkimökistämme Parhaat Kotiblogit lehteen. Mutta koska palstatilaa lehdessä on tietty määrä ja kuvia bloggarilla tajuton määrä, niin laitellaan tänne kuvatulva kemuista. Raikastamon luomulimsat pysyivät viileänä kottikärryissä.


Kengät jätettiin mökin ulkopuolelle.


Paperipillit (Confetti) vaan sopivat juhlaan kuin juhlaan.
Näppärillä Pop Up kemujen teematarroilla tuunaat paperimukit (Confetti) juhlavimmiksi.Raikastamon herkulliset luomumehut maistuivat varsinkin pienemmille juhlijoille.


Raidalliset cupcakekupit (Pop Up Kemut) sopivat värimaailmaltaan juhlapöytään.Täytyy myöntää, että hellepäivään ei paras vaihtoehto ole täytekakku, eivät meinanneet sokerimassat(Confetti) oikein osata käyttäytyä halutulla tavalla. Mutta lapseni toivoivat kakkua ja sellaisen tein. Kätevä kakkukoriste (Confetti) on liitutaulumaalilla maalattu viiri, johon voi kirjoittaa vaikkapa päivänsankarin nimen.Isommat kävivät tankkaamassa ja jatkoivat futiksen peluuta.


Tytöillä omat jutut ja salaisuudet."Vaahteramäen eemeli" ehti kiivetä parvelle.Kuppikakkukoristeet (Confetti) ja sydänstörsselit (PopUpKemut) kruunaat leivokset.Ihanilla paperikoristeilla(Confetti) saat luotua juhlan tuntua myös leikkimökkiin.


Minulla oli aivan ihanat yhteistyökumppanit; Confetti, Pop Up Kemut ja Raikastamo. Sää suosi näitä kemuja ja lapsilla oli todella hauskaa, minulla myös.

Jos sinua jäi mietityttämään jokin kuvissa esiintyvä tuote, niin laita viestiä, niin kerron tarkemmin ostopaikkaa.

Comments

 1. Kiitos vielä kemuista :) Meidän neiti oli ihan täpinöissään vielä silloin illallakin :) ilmeisesti se sadettimen alta juoksu oli mieleenpainuvaa tyttöporukalla :) oli muuten hyvin kirjoitettu se juttu sinne lehteen - tykkäsin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos itsellenne! Meillä oli todella kivaa ja kyllä se sadetin oli kovin juttu.

   Delete
 2. Meillä on ensi viikolla 9v synttärit allasbileiden merkeissä joten tämä postaus tuli juuri oikeaan saumaan. Kiitos vinkeistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hienoa jos sait vinkkejä. Niin oli hienot juhlat teilläkin.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.