Varrellinen seinävalaisin

1.Jielde 2.Lampe Gras 3.Flos 4.Serge Mouille 

Makuuhuoneemme kokee muodonmuutosta. Pieni pala onkin ollut jo instagramissa esillä, mutta lisää tapahtuu. Olemme samaan muutokseen miettineet mm. huoneen valaistusta uusiksi. Alkuun piti laittaa koko seinän mittainen epäsuora valaistus, mutta nyt päädyimme toiseen ratkaisuun. Epäsuora valoratkaisu mitä ilmesemmin muuttunee seinävalaisimeksi ja näin ollen ehdotinkin miehelle varrellista seinävalaisinta.

Valaisin saisi tulla seinästä ihan reilusti sängyn päälle, koska on sen verran korkealla ettei siihen löisi joka kerta päätänsä.Tarvittaessa valaisimen saisi seinää vasten ja valaisin toimisi samalla huoneen katseenvangitsijana.  Näin ollen tyhjän valkoisen seinän ongelmakin olisi ratkaistu, sillä katse kiinnittyisi valaisimeen.  Ja valkoinen toimisi hyvänä taustana mustalle valaisimelle. 


 Ja värimaailma jatkuu melko samana kuin ennenkin. Yllätyksenä tuli vain miehellekin, että sininen tulee näyttelemään nyt isoa roolia huoneessamme. Habitat Suomi vilauttikin jo ensi syksyn värimaailmaa ja me näköjään jatkamme Bauhaus-trendin vietävinä.

Comments

  1. Sininen ja keltainen ja väreissä vahvat punainen ja vihreät vetoaa, sopivina pintoina. Bauhausia todentotta :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.