Kylpyhuone etenee

Yläkerran kylpyhuone on pian laatoitusvaiheessa, mutta laattoja ei olla vielä ehditty valitsemaan eikä miettimään loppuun asti, sillä tässä tuli nyt vähän isompaa eteen. Nimittäin koiramme on loukkaantunut ja huomenna hänet leikataan. Jokainen eläimen omistaja tietää, että se lysti ei ole mitenkään edullista vaan ihan helvetin kallista.

Alusta asti meillä on ollut selvää, että yläkerran kylpyhuone tehdään pienellä budjetilla, koska siihen ei erikseen olla varattu mitään rahoja, vaan jokainen euro menee suoraan pussista. Onneksi meillä on ihania ystäviä, jotka auttavat sen tekemisessä, joten kustannukset pysyvät alhaisina. 

Yhtenä iltana mietimme punaista Koodi- laattaa vihreän kaveriksi. Ideahan lähti Vepsäläisen uudesta kuvastosta, jossa oli laatanvihreää(kauhea sanapari ;), vaaleanpunaista, tumman punaista). En kuitenkaan jaksa nyt miettiä laattoja sen enempää, vaan sitä loppusilausta. Simppeliä tyyliä ja jatketaan alakerran linjaa jollakin tapaa. 


Ikeasta löytyi hauskat seinävalot, näiden pyöreä muoto puhuttelee. House doctorin peili on toivelistalla, mutta tiedän että tästä väännämme miehen kanssa kättä. Kylppäri tulee enimmäkseen pojan ja hänen kavereidensa käyttöön sekä tietysti yövieraiden, joten yksi kaksi hyllyä, joihin voivat putelonsa laittaa, niin sopisi tilaan. Niitä palvelisi Iittalan Aitiot. Hyllyn voisi asettaa sellaiselle korkeudelle, että voisin ripustaa käsipyyhkeet just oikealle korkeudelle.Comments

 1. Suunnitelmat kuulostaa erinomaiselta - ihanan erilaiselta! Jään innolla odottelemaan lopputulosta.

  Ja hei, nuo Ikean valaisimet on tosi hienot. Ovat nyt vilahdelleet siellä täällä ja pistäneet meikeläisenkin silmään. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Edelleen pyritään erilaiseen, eikä sisustuslehdestä matkittuun. Tehdään vaan ihan oman näköistä mutta tyylikästä.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.