Laattavaihe

Yläkerran kylpyhuone etenee, vihdoinkin. Pari jeejeee-huutoa tähän väliin. Kylppärin katto levytettiin kesällä ja nyt olemme miettimässä sinne laattoja. Toki kaadot ja vesieristykset tehdään ensin, mutta laatat ne on ne tärkeimmät. Tai ainakin mulle on tai millainen pyyhekoukku laitetaan ;) Nyt jo mietitään lopputulosta.

Kuva: smittenstudioonline
Meillä on varastossa muutama paketti alakerrassa käytettyjä 50 x 50 cm vihreitä Reflex Designin laattoja. Jos tuota on mahdollista saada Italiasta lisää (valmistus lopetettu), niin laitamme sitä osiin seiniin. Mutta toki tarvitsemme vielä laattoja lisääkin, lattiaan ja suihkutilaan. Tila on suht pieni ja vinokattoinen. 

Kuva alakerran kylppäristä. Seinissä vihreä Reflex-laatta

Meille tulee korotettu suihkunurkkaus (ensimmäinen kuva) ja sinne tarvitsemme jonkun kivan ja näyttävän laatan, joka menee lattian kautta suihkuseinälle. Tänään katselimme yhtä vihertävän harmaata mattapintaista mosaiikkia. Se oli aikas kiva. Pinterest- kansiossa on melko monta kylppärikuvaa, joita ollaan viimepäivät tutkittu. Kylppärisuunnitelmia onkin ollut matkan varrella melkosen monta, mutta eiköhän ne nyt tästä hahmotu. Mutta jatketaan alakerran linjaa, kotoista tunnelmaa hakien. Luotetaan omaan vahvaan visioon.

Kuva: House Doctor
Vihreää, valkoista, harmaata. Puu tuomaan lämpöä ja ripaus teollista henkeä, ehkäpä peilin muodossa.


Ja peruskoukkuihin varmaankin ripustetaan pyyhkeet. Noista kirjoittelin jo viime vuoden puolella, klik.

Comments

 1. Kivoja selkeitä ideoita :)
  Mukavaa viikkoa.

  t.Sanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt laattavalikoimia tutkineena, menee pieni pää sekaisin ja ei todellakaan tiedä mitä haluaa. Tai muu on selvää, mutta suihkunurkkaus ei. Samoin sulle, ihanaa viikkoa!

   Delete
 2. Ekan kuvan laatan asettelussa on hauska idis - ja laattakin on tosi kiva! Tykkään! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laatta ja sen asettulu on aivan ihana, mutta ehkä liian teollishenkinen tähän taloon. Seuraavaan sitten.

   Delete
 3. Eka kuvan laatat on hyvännäköiset. Kiva blogi sinulla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin onkin. Kiitos kun vierailit ja pidit blogistani.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.