LiliNyt yksi ihana liikevinkki teille.
Tämä mustanpuhuva, taidokkaan esillepanon omaava Sisustusliike Lili sijaitsee Tullintorilla Tampereella. Tässä liikkeessä on omistajalla tyylitaju niin kohdillaan. Liike on siis kertakaikkiaan ihanan näköinen, esillepanot houkuttelevia ja valikoimiin kuuluu älyttömän hyvännäköisiä ja laadukkaita merkkejä. Käyn aina välillä kurkkimassa uutuuksia ja jututtamassa liikkeen omistajaa.


Liike on perustettu v. 2007 ja se aloitti toimintansa Kankaanpäässä. Kankaanpäästä liike muutti Keskustorille ja sieltä Tullintorille tämän vuoden alkupuolella. Itse olen kovasti ihastunut tähän tanskalaiseen Nü by staff-woman- merkkiin. Merkin vaatteet ovat rentoja, taidokkaita, erilaisia ja laadukkaita. Aikuiseen makuun sopivia, mutta nuorekkaan rentoja ja tyylikkäitä. Tykkään erityisen paljon näistä solmuvaatteista. Sisustuspuolta löytyy ainakin Sialta, PB Homelta ja Bloomingvilleltä.
Menkää tutustumaan. Erittäin ihana ja näyttävä kauppa.

Comments

 1. Oi mitä ihanuuksia, pitäisköhän lähteä Tampereelle :)

  ReplyDelete
 2. Oon ihan missannut tän putiikin, kiitti vinkistä. Tulee kyllä liian vähän käytyä Treen keskustassa shoppailemassa kun Ideapark on tuossa "kotikulmilla" :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ole hyvä, vinkkejä on ihana jakaa. Itsekkään ei kauheasti tule sillan toisella puolen käytyä, saatikka rautatieasemaa pidemmällä kun ei vaan ehdi.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.