My Style

En ole todellakaan muotibloggaaja, mutta kiinnostaa se jonkun verran. Toki olen aina katsonut minkälaisissa rytkyissä lähden liikenteeseen, etten ole vain tyytynyt siihen mikä käteen kaapista tulee. Prahassa ei kauheasti kuitenkaan shoppailtu, sillä arkkitehtuuri ja ruoka olivat lyhyellä lomalla mielenkiintoisempia. Kävimme kylläkin 200 liikkeen ostoshelvetissä pikaisesti, jopa kahteen kertaan. Ekalla kertaa kävimme vain kääntymässä ja ahdistumassa. Toisella kertaa viivyimme noin tunnin verran hakemassa lapsille tuliaiset.
  
 Kiinnostukseni shoppailuun on ollut kyllä omien vaatteiden kohdalla kadoksissa, mutta palailee pikkuhiljaa. On tässä yhteiselossa nähty sekin aika, että minä menin pukukoppiin ja mies haki vaatteet sovitukseen. Käänsin nyt omaa katsetta jo hieman viileisempiin keleihin. 

Paita: Monki Neule: Desigual Kengät: Zign

Olen pidempään ihaillut mummoruusukuosia, menee niin sisustuksessa kuin pukeutumisessa ja haluankin saada kaappiini mukavan mummoruusupaidan. Prahassa ihastuin myös motoristinilkkureihin. Olisi pitänyt ostaa, koska tarjontaa oli, mutta ehdinpähän tutkailla valikoimia paremmin ja harkita päätöstäni. Desigualin neule sai sydämeni pomppimaan, olisi pitänyt sekin ostaa, koska Prahassa se oli huomattavasti edullisempi kuin täällä. Tuohon haluan kääriytyä talvella. Mutta jos omaisin kutojan taidot, tekisin tuollaisen itse. Hmm... äitini on loistava kutoja.

Housut: H&M Paita:Rene Lezard Laukku: Voguette.com  
Pinterest- kansiossani on ollut pitkään tuo vihreä- valkoinen housuhamekuva. Rennon etninen tyyli sopii vielä tähän kesään, varsinkin viileneviin kesäiltoihin. Tämän tyylin kotiutan pikapuoliin. Itseasiassa, kulutin iltaani etsimällä musta-valkoista etnistä olkalaukkuani vuosien takaa. Olen varmaan laittanut sen pois, kun en sitä mistään löytänyt. Harmi!

Comments

 1. Kerran sut tavanneena tuo jälkimmäinen kollaasi on aivan täydellisesti sun tyyliä! :) Vielä jotain kivoja puisia koruja kaveriksi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Essi, kyllä sielunsisko toisen tuntee ;) Puiset kolisee ranteissa, tyydyn nahkaisiin ;) Tämän kuun viikonloput on täyteen buukattuja, ensi kuu on täysin avoin. Vaikka heti ekalle viikonlopulle treffit.

   Delete
 2. Mun äitini teki mulle aikanaan tilauksesta kaikenlaista. Kivoja kollaaseja kyllä. Itseä ei jaksa vaatteet kiinnostaa. Oma tyyli on jotenkin hukassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana äiti kun tekei, mä pyydän vain villasukkia ja tumppuja. Pääasia, että on jotain päällä, vaikka näillä helteillä ei kaipaa yhtään vaatekappaletta päällensä ;)

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.