Think Today

Tutustuin näihin ihaniin ja oivaltaviin Think Todayn tuotteisiin monta vuotta sitten Habitare-messuilla. Ihastuin kertaheitolla kierrätysmatskuista tehtyihin tuotteisiin ja varsinkin ison rakkauden sain kehitettyä muovimatosta tehtyyn cluch-laukkuun. Se oli ihan pakko saada. Mutta en ostanut sitä heti, vaan mietin ja pohdin asiaa muutamaankin kertaan. Sitten eräänä elokuisena Desingtori-sunnuntaina ostin sen, koska en voinut enää vastustaa laukkua. 
Yritys on perustettu vuonna 2007.

.Susanne Hamari hyödyntää eri yritysten rakennusmateriaaleja, kuten laminaatteja, muovimattoja, tapetteja. Tavoitteena on siis vähentää käyttökelpoisen materiaalin joutumista kaatopaikoille. Tuotteita valmistetaan kotiin ja keittiöön ja lemmikeille. Kierrätysmateriaaleista valmistetaan myös erilaisia asusteita ja laukkuja.

Tykkään todella tälläisista nerokkaista ideoista ja erilaisista tuotteista, sellaisia, joilla erottuu massasta ja joita ei ihan joka putiikista löydy. Esittelen lempituotteeni heidän valikoimistaan.


Ensiksi tulee tietenkin tämä kirjekuorilaukku perhos. Minulta löytyy myös toinen cluch-laukku, joka on tehty mustasta messumatosta. Viime vuonna blogi-illassa vieraani saivat myös messumatosta tehdyt laukut itselleen.

Edit: unohtui luetella muut, joten tässä alla.  

Toisena tulevat pyöreät tabletit, ei korvikset, kuten joku luuli. Anopille ostin aikoinaan koiran ruokakupin alle tuollaisen tabletin, se oli vain varustettu koiranluu kuvioinnilla.

Kolmantena tulee pannunalunen. Tuollainen perhonen onkin kovassa käytössä tässä talossa.
 Heillä on pienehkö myymälä Ylöjärvellä ja ovat monissa tapahtumissa mukana. Viikonloppuna on Desingtori Tampereella Sorin aukiolla, jossa on myös esillä tämä uusi ruokakuppi. Tällainen on saatava koirallemme.

Kuvat 1,3 Think Todayn sivuilta

Comments

 1. Nuo laukut ovat upeita, samoin nuo korvikset!

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Laukut ovat todella ihania. Korviksista en nyt osaa sanoa;)

   Delete
 2. Onpas ihania, kiitos vinkistä. Täytyy käydä tutustumassa tarkemmin. Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ole hyvä. Hyvistä ja nerokkaista suunnittelijoista on ilo jakaa tietoa. Katsotaan löytyykö mitään uusia ideoita ja suunnittelijoita Designtorilta.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.