Yhdistetty synttäri- häälahja PRAHAKesällä täytin vuosia ja juhlimme 12:tta hääpäivääkin. Erillisiä lahjoja en halunnut, enkä tarvinnut. Teimme kuitenkin matkan kauniiseen Prahaan elokuun alussa, kaksin ja vähän extemporee. Eli  tavallaan se oli yhteinen lahja sitten kuitenkin. 
Rentouttavat pari päivää meni kierrellen ja katsellen, terasseille pysähtyen. Nautimme edullisesta ja hyvästä ruoasta ja juomasta erilaisissa paikoissa. Hotellimmekin oli varsin kiva, moderni ja hyvällä paikkaa. 

Laittelen tähän postaukseen maisemia ja rakennuksia, teen ruokapostauksen erikseen. Lupailin myös sneak peek-postauksessa kuvia paikallisesta designtorista. Postaus designtorista siis tulossa. Laitellaan ruoan kanssa samaan postaukseen, tai miten nyt tuleekaan eetteriin, en ole päätänyt. 

Mutta erittäin kaunis ja edullinen maa.  Puolessa tunnissa pääsi kentältä ytimeen ja lento kesti noin parisen tuntia.  Ja lennot ovat halpoja, samoin hotellit. 
Mutta tähän tuli nyt melkoinen kuvatulva. Tervetuloa Prahan-matkalle.Me viihdyimme paremmin tällä tois puolen jokkee, jossa oli rauhallisempaa ja väljempää. Mitään tarkkaa suunnitelmaa ei todellakaan ollut, vaan menimme minne tahdoimme. 

Praha kyllä tarjoilee kattavan annoksen nähtävää ja koettavaa.
Rakennukset ovat kuin sadusta, pikkukujat täynnä ihania pikkuputiikkeja ja puistojen penkit houkuttelivat levähtämään hetkeksi. 
Otimme tästä kaikesta ilon irti ja nautimme todella tästä kaupungista.

Comments

 1. Kiitos tästä kauniista matkasta! Me ollaan huomenna lähdössä pariksi päiväksi reissuun, ja oltiin ihan kalkkiviivoille asti varaamassa matkaa juuri tuonne prahaan. Koska oltiin niin myöhään liikkeellä, olisi lennot olleet pitkät ja vaihdoilla, niin vaihdettiinkin lopulta suunnitelmaa ettei matkoihin menisi isoa osaa matka-ajasta. Mutta tästä sain tosiaan varmistuksen että tuonnekin on joskus päästävä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ole hyvä. Joskus virtuualimatkakin kannattaa kokea. rentouttavaa loma ateille, nauttikaa. Prahaan menkin vielä palaamme.

   Delete
 2. Replies
  1. Halpaa on lentäminen, riippuu toki ajankohdasta, 4 tähden hotelleja saa jo 50/vrk. Ja ruoka ja juoma on halpaa. Kaunista katseltavaa yllinkyllin.

   Delete
 3. Oi, Praha on niin hurmaava paikka ja nämä kauniit kuvat toivat kivoja muistoja mieleeni :) Vietimme reilut kymmenen vuotta sitten kaupungissa mieheni kanssa viikon.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.