Design week _Lasten viikonloppu

Meillä oli ihan älyttömän kiva viikonloppu. 
Perjantaina pääsin lähtemään töistä aikasemmin. Kaasutin kotiin, ihan nopeusrajoitusten mukaan ;). Pikausuihku, kamat kassiin, emäntä autoon luomukarkkien kanssa ja kohti Helsinkiä. Suuntana meillä oli Korkeasaaren Kissojen yö- tapahtuma. Näimme kissapetoja ja muita eläimiä, mutta jessus kun siellä oli porukkaa. Apinoita ei enää pimeässä löydettykään. Se jäi vähän neitiä harmittamaan, mutta lupasin että palataan ensi kesänä uudestaan.

Lauantaina heräilimme ajoissa kavereiden luota, ihastelimme pienenpieniä varpaita ja söimme kiirettömästi aamupalan. Sitten lähdimme kaikki yhdessä aurinkoiseen ulkoilmaan suuntana Teurastamon Lasten viikonloppu. Siellä muotoilu kohtasi perheen pienimmät ja olihan se kiva tapahtuma, tyttö ainakin viihtyi.
Parasta tytön mielestä oli leikkiä BObleseilla ja koristella meille cupcaket Pop Up Kemujen osastolla. No kyllä ne Reiman rukkasten liottaminenkin kivaa oli. Jäätelöt nautimme auringosta nauttien. Tällaisia tapahtumia kaipaan Tampereellekin.Pop up Kemujen osasto oli niin kiva, ettei siitä ois halunnut lähteä pois.


Pala Helsinkiä 30/50 ostettiin kotiin.Valkoisia designrakennuksia syntyi oikein urakalla Legon pisteissä.


Eläinpinssit olivat kivoja. Yksi orava päätyi mukaamme.

Rukkasten vedenkestävyyttä testaamassa. Pieni käsi pysyi kuivana.
Lillagungan keinuihin on värivaihtoehtoja.


Muotinäytösstage


Ylisöpöt kengät nököttivät Pikkulinnun osastolla.

Tästä matka jatkui käsikädessä Habitareen.

Comments

 1. Teillä on tainnut olla melkoisen elämyksellinen viikonloppu! Molemmilla! Arvonnassa voittamieni Habitare-lippujen kanssa oli muuten pientä säätöä. Mä en ollut ajatellut lainkaan, että ne ilmeisesti eivät olleet voimassa ammattilaispäivänä ja minä taas olen yleensä aina silloin vieraillut messuilla. Mutta kaikesta selvittiin ja sisälle pääsin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä molemmilla oli aivan ihana viikonloppu. Joo, eivät ne olleet voimassa ammattilaispäivänä ja mainitsin sen kyllä arvonnassa, mutta hyvä että pääsit sisälle. Oliko hyvät messut?

   Delete
  2. Juu, varmasti luki ja olishan mun se pitänyt tajuta, jos olisin yhtään järkeä käyttänyt etukäteen :)
   Oli kyllä kivat messut! Vaikka isoja uutuuksia on vähemmän, nyt kun messut ovat vuosittain, mutta pieniä hauskuuksia sitäkin enemmän!

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.