Italian fashion

Yhteistyö
Pahoittelut blogihiljaisuudesta, mutta en ole vain ehtinyt kirjoittamaan, enkä tekemään ajoitettuja postauksia. Nyt sairaspedillä maatessa ajattelin kirjoittaa tämän postauksen vihdoinkin loppuun, koska se on roikkunut puolivalmiina jo muutaman päivän. Lähdetään tämän postauksen myötä ihan pikkuisen muodin ihmeelliseen maailmaan.


 Viime viikolla ANIn vaaterekistä pilkotti tämä juuri Italiasta rantautunut musta-valkoinen ja erittäin linjakas ja trendikuosinen mekko. Minun oli pakko tutkia lähemmin tätä ihanuutta ja käteeni tuntui paksu, mutta hyväntuntuinen materiaali. Anin omistaja ehdotti minulle, että veisin mekon kotiin sovitukseen. Minun tarkoituksena oli kuvata mekko oikein kunnolla päälläni, mutta enpä löytänyt kameraan osaa, jotta oisin saanut sen jalustaan kiinni(vieläkin kadoksissa).  Räpäsin kuvan vain nopeasti kännykällä, että jäi sukkiksetkin jalkaan laittamatta.  


Mekossa on erittäin naisellinen kellomainen alaosa ja minusta tuo materiaali on aivan ihana. Mekko sopisi ihanasti paksujen sukkahousujen ja korkkareiden kaveriksi.


Anin muotiliike sijaitsee Tullintorin kauppakeskuksessa. Muotiliikkeen oma maahantuonti takaa laadukkaat ja trendikkäät vaatteet naisille. Valikoima vaihtuu todella tiuhaan tahtiin, joten miettimiselle ei kannata varata montaa päivää jos mielii jotakin vaatetta. Uskon, että nämä mekotkin ovat jo rekiltä hävinneet.


Yhteistyön merkeissä saan valita joko tämän mekon(jos vielä löytyy) tai jonkun muun vaatteen itselleni. Vielä en ole päätöstä mekosta tehnyt.

Otanko vai jätänkö?

Comments

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.