Laattavalinnat tehty, kai.

Yläkerran kylpyhuone etenee kovaa vauhtia ja seiniä on peittynyt jo jämälaatoilla. Vihreä iso neliölaatta on alakerran kylpyhuoneen ylijäämää ja valkoinen iso seinälaatta on saatu pilkkahintaan. Nyt siis tarvitsemme vielä laatan lattialle joka nousee yhdelle seinälle ja suihkun lattialle. Kävin laattakaupassa ihmettelemässä valikoimaa. Meillä on tarkka ja tiukka budjetti kylpyhuoneen loppuunsaattamiselle, joten laattoihin ei ole varaa tuhansia euroja, vaan mennään muutamalla satasella.


Alakerran kylpyhuoneessa meillä on vihreän laatan kaverina harmaata. Tämä samainen värimaailma oli harkinnassa yläkertaankin, mutta kuinka sattumalta ja edes miettimättä, beige värimaailma alkoi vaan tuntumaan niin paljon paremmalta vaihtoehdolta. Sovittelin laattoja kotona ja pohdin eri variaatioita, ja kyllä tuo mieskin näytti beigen värimaailman hyväksyvän. 


Kalusteet tulevat olemaan tuota samaa saarni-linjaa kuin alakerrassakin. Ehkä yksi seinä, heti ovenviereinen paneloidaan raakapuulla, joten portaikon puuseinä jatkuu linjassa tänne huussiin.Mosaiikkia ei tule isoa aluetta ja lattia/seinälaatta tulee olemaan Koodia, jota saa nyt -50 % alennuksella, eli pääsemme sittenkin suht edukkaasti. Tästä on oikein hyvä jatkaa ja suht nopeasti päätös tuli kuitenkin tehtyä valtavasta laattamaailmasta, kai. 
Myös alakerrran vessanseinä tulee piakkoin valmiiksi (nyt jo) ja siihen lähteekin mukaan aivan uusi yhteistyökumppani, jota hehkutan sitten myöhemmin. Vessa tulee saamaan persoonallisen ja aivan uudenlaisen pinnan..

Comments

 1. Mielenkiinnolla jään seuraamaan projektin etenemistä. Tiukka budjetti myös mahdollistaa sellaisten tuotteiden ja ideoiden löytymisen, mitä muuten ei tulisi ajatelleeksikaan, kun vaan pyyhältäis eteenpäin. Vaalean puun ja vihreän yhdistelmä kutkuttaa minua aina!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllähän tässä aikas luova saa olla. Vaalea puu ja vihreä sopii niin nätisti yhteen, sen näkee jo alakerrassa.

   Delete
 2. Oi, tästä tulee ihana! Tiukemmalla budjetilla tulee monesti kivempaakin jälkeä, kun pääsee vähän soveltamaan. :D
  Raakalautaseinäkin kuulostaa mahtavalle! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ainakin näyttää nyt jo tosi kivalle. Olen tyytyväinen kun laattoihin meni vain 300,00 eur, eli pääsimme tosi halvalla.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.