Ystävän loft-henkinen koti

Ystäväni koti sijaitsee Jyväskylässä. Tämä 80-luvulla rakennettu koti on kokenut viimeisen puolentoistavuoden aikana melkoisen muutoksen. Alkujaan tässä on ollut kaksi erillistä asuntoa, mutta remontin myötä ne on taidokkaasti yhdistetty yhdeksi moderniksi loft-henkiseksi kokonaisuudeksi. Vielä hienomman tästä talosta tekeen sen, että tämän koko remontin alkuvaiheessa ystäväni mies menehtyi ja tämä urhea ja uskomattoman voimakastahtoinen ystäväni, suuren surun keskellä vei tätä älyttömän kokoista projektia eteenpäin sitkeästi, viedäkseen lapset takaisin kotiin.Remonttitaival oli pitkä ja raskas, mutta nyt se on lopullisesti ohi. Ja koti näyttää älyttömän hienolta, modernilta ja lämpöiseltä. Sisustuksessa on ihanasti yhdistetty loft-henkisiä Concrete Wallin tapetteja, design huonekaluja ja ripaus naisellista luksustwistiä joukossa. Erittäin tyylikäs kokonaisuus. Jotta tämä kokonaisuus ollaan saatu aikaseksi, niin olen toiminut melko monena kertana neuvonantaja valintoja tehdessä. 

Uskomaton saavutus ja uskomattoman näköinen koti. Nyt tämä koti on kuitenkin myynnissä, sillä on aika päästää irti ja tavallaan pitkä terapiaistunto on päättynyt. Uudet tuulet odottavat toisaalla, mutta muistot pysyy silti sydämessä.

Myynti-ilmoituksen löydät täältä.

Comments

 1. Upea koti! Kyllä on aikamoinen voimanainen kun saanut tuollaista aikaiseksi surun keskellä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä prokkis toimi terapiana samalla, mutta enpä ole ennen moista naista nähnyt.

   Delete
 2. Aivan mieletön tuo ruokailutilan seinä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin on, tapetti on ihan sairaan makee!!!

   Delete
 3. Katsoinkin, että ompas tutun näköinen talo, juuri eilen katselin kys. myynti-ilmoitusta. Aivan ihana, mutta ei vielä ajankohtainen omalla kohdalla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt kannattaa ostaa, sillä menee varmasti nopeasti. Ei tämmösiä joka päivä vastaan tule ja paikkakin on mitä Jyväskylän parhain.

   Delete
 4. Onpa hieno! T. Naapurin ellu

  ReplyDelete
 5. Todella kaunis koti -voimia ystävälle.

  t.Sanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kodista tuli todella upea ja kaunis. Tämä oli pitkä projeksti ja tuntui surun keskellä vielä pidemmältä, mutta nyt se on ohi. Elämä vie eteenpäin ja ystäväni hymyilee.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.