Eläinten päivä

Tänään 4. lokakuuta vietetään eläinten päivää. Kerron vähän Daisyn kuulumisia. Daisyn tassuhan leikattiin elokuun lopussa, kun siitä oli kokonaan revennyt patellaside. Leikkaus onnistui hyvin ja tassuun laitettiin rautaa ja sirklaasi tukemaan parantumista. Lastanvaihto suoritettiin joka viikko ja joka kerta Daisy rauhoitettiin. En voi kuvitellakaan kuin raskata jokaviikkoinen piikitys koiran elimistölle oli, mutta   minun lompakolleni erittäin raskasta;).

Maanantaina kävimme lääkärissä ja Daisy sai tassusta lastan pois. Kaikki hyppiminen, riehuminen, juokseminen on ehdottoman kiellettyä. Nyt opettelemme käyttämään tassua erittäin varovaisesti, mutta eipä tuota ole helppoa pitää aloillaan, kun hän on niin riemuissaan kun tulemme kotiin tai tietää, että pääsee lenkille. 


Hienosti meillä on kuitenkin sujunutkin. Tassulla astutaan ja se pitää ja remmissä ei vedetä, kuten ennen. Eilen pääsimme haistelemaan ensimmäisen kerran yli 4 viikkoon muitakin kuin kotipihan puskia. Daisy hyppäsi ojaan, kun hän näki ötökän tai sitten vain luuli näkevänsä, mutta aivan kuten ennenkin. 

Me saamme kyllä Daisysta vielä entisensä, tai ainakin niin toivomme. Vielä on yksi leikkaus kuitenkin edessä ja uusi toipuminen. Mutta koiramme saa niin paljon rakkautta, hellää hoitoa ja ruokaa tietenkin. Muistakaa jokainen pitää hyvää huolta eläimistänne, jos sellaisen omistatte.

Nyt me valmistaudumme lähtemään Turkkuseen. Siellä odottaa 99-vuotta täyttävä isomummu.

Comments

 1. Voi pientä potilasta.. oikein sydämeen sattuu.. Niin paljon, kuin eläimistä on iloa ja riemua, niin vastapainoksi on surua ja murhetta. Tehokasta ja pikaista paranemista Daisylle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, toivomme että tassu paranee vaikka hidas projekti tämä on. Ehkä ensi vuonna kirmataan koirapuistossa,

   Delete
 2. Voi pientä, toivottavasti paranee pian! Ihanaa viikonloppua ja Turkua!

  Katja
  http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.