Ihan jos vähän uusittas...

... taikka sitten ei.
Voin varmaan heti alkuun todeta, että ei tämä tule koskaan tapahtumaan/toteutumaan, sillä mies ei halua muutosta, varsinkaan kun on kyse lastenhuoneesta. Ainoastaan siinä tapauksessa tämä voisi toteutua, jos hänen ei tarvitse nostaa äässiään tai edes sormeaan moisen projektin eteen ;). Mutta tiedättehän, että ei se niin mene, vaikka kuinka vakuuttelelisi :D.

Mutta suunnittelu on aina kivaa. Tahtoisimme tytön kanssa niin tämän Sandbergin heppatapetin. Flystäkin oisin jo valmis luopumaan ja vaihtamaan sen & Brossin varjostimeen. Uusi, isompi ja kauniinpi sänky olisi ihana, samoin työpöydälle on tarvetta. 


Rauhallisempaa tunnelmaa, isomman tytön huonetta. 

Mutta totuus on, että tälläkin hetkellä huone on kuin pommin jäljiltä. Kavereita kun käy kylässä, niin jokainen tavara, jopa kaapin ylähyllyltä on otettu leikkeihin mukaan. Tällä mamalla meni aivan hermot tähän touhuun ja veti vain oven perässään kiinni. Sen verran raotan ovea, että päästän koiran valitsemaan hampaisiinsa jotakin sopivaa ;) On sitten vähemmän siivottavaa.


Comments

  1. Toi valkoinen tuoli on ihana, onko se Askon? Tai niillä oli aika saman tyylinen. Tytär tarvitsee uuden tuolin selkänojalla, tuo olisi sopiva.

    ReplyDelete
  2. On Askon tuoli. Meillä on tuollainen tuoli, mutta vanha versio ja on hyvä istua.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.