Himottaa

Onko sinulla tuotteita joista olet haaveillut pitkään. Mikä valaisin, matto, tuoli -saa aina sydämesi läpättämään? Et kuitenkaan ole saanut aikaiseksi hankkia sitä, syystä tai toisesta. Listasin omat kuolauksen kohteet ja selvitykset miksi en ole niitä hankkinut. En edes viitsi postata nyt mitään marokkokuolauksiani, koska tämän perheen toinen  osapuoli ei tyylille lämpene. 


House Doctorin Block- matto on vaan niin ihana!!!! Mies ei vain lämpene tuolle yhtään, joten on edelleen kaupassa. 

Ton- tuoli on niin kaunis ja istumamukavuus todella hyvä. Tuoleille ei tällä hetkellä ole tarvetta, mutta jonain päivänä, ehkä. Pikkuhiljaa. Edes yksi, sillä keittiön tuolit vaihtuvat jossain vaiheessa, ehkäpä juuri yksi kerrallaan. 

Flossin 265-valaisin on vaan "pikkusen" ihana! Makuuhuoneeseen tätä edelleen kaavailen, mutta ensiksi täytyy säästää hetken aikaa, että tuon saan. Kaikki säästöt ja vähän enemmänkin menee nyt yläkerran kylpyhuoneen loppuunsaattamiseen. Sitä ennen kaikki rahat meni koiran tassun hoitoon.

Tälle viimeselle en kyllä yhtään järkevää syytä tiedä, miksi en ole sitä jo hankkinut, sillä tämä House of Rymin kuppi saa niin sydämeni tykyttämään. On saanut heti ensitapaamisesta lähtien. Ja vieläkin kaupan hyllyllä. Tänä vuonna korjaan tuon asian. Tässä ei ole edes hinta kysymyksessä. Mutta teenkö yhdellä parilla mitään, työkuppina kenties. Mutta tuosta tulee niin edesmenneen pappani kahvikuppi mieleen, että se nostaa hymyn huulilleni muistellessani häntä kun näen tuon kupin. 

Haaste

Listaa omat pitkäaikaishaaveesi ja kerro syyt miksi tyydyt vain ylimääräisiin sydämentykytyksiin, etkä vain hanki niitä. Haaste lähtee: 


Koti Aurorassa Johannalle
Esmeralda'sin Essille
At Maria's- blogin Marialle ja

Haasta mukaan 4 bloggaria.

Comments

 1. Ihania juttuja! Monta juttua on haaveissa mutta joskus käy niin että vaikka olisi rahaakin niin yhtäkkiä iskee joku "en mä nyt tarvitsekaan mitään" olo. Mä sain viimein hankittua Everyday designin telineen josta oon haaveillut vuosia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, ne ovathin ihania. Meillä on kaksi telinettä.

   Delete
 2. Haasteeseen vastattu: http://kotiaurorassa.blogspot.fi/2015/01/sydamentykytyksia.html

  ReplyDelete
 3. Kiitos haasteesta, ihania juttuja sulla kollaasissa :)

  Voih, himotuksia on vaikka kuinka...täytyykin mahduttaa ne yhteen postaukseen! Näin ostolakossa himotukset tosiaan jää himotuksiksi. Kunnes toisin todistetaan ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ostolakko ei meinaa mitään vaan mistä olet haaveillut jo vuosia, onko sellaista? Kiitos Maria kommentista.

   Delete
 4. Kiinnostava lista minunkin mielestä :) Eikun säästämään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tee oma listaus. Voi osallistua ilman haastamistakin,

   Delete
 5. Haastetta haasteen perään... Haastoin sinut blogissani kertomaan pitkäikäisimmistä suhteistasi sisustusjuttuihin. Toivottavasti ehtisit toteuttaa sen :)

  ReplyDelete
 6. Ihania haaveita! Mun pitäisi toteuttaa tämä samainen postaus :) mulla oli nuo tuolit pitkään haaveena ja ne on ollut kyllä ihanat. Vielä voisin kaksi tai jopa neljä ottaa lisää :D ehkä sitten joskus ku saa taas rahaa säästöön. Tuota mattoa olen muös kuolannut pitkään, mutta kaupassa se on edelleen :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.