Mun Seinä


Meillä on pari palaa konkkaan menneestä kaupasta ostettua uraseinää. Yksi pala on meidän walk in closetissa. Seinään on tosi tehdä kaikenlaisia esillelaittoja, sillä hyllyjen, korien ja koukkujen paikkoja on niin helppo vaihdella. Seinä on yksin minun, ainakin toistaiseksi ja siinä nyt roikkuu ja on esillä kaikenlaista, koiralta turvassa. Ja mitä on nyt on kiva pitääkin esillä.


Näyttävyyttä ja yksityiskohtia saa seinälle luotua tosi kivasti. Koukkujen päälle voi laittaa esille vaikka yhdet kauneimmista kengistäni- aivan kuten kenkäkaupassa.Hyllyn päälle voi tehdä erilaisia asetelmia. Usein kyllä hyllyllä on korurasiani. 


Koukuissa roikkuu kasseja ja koruja. Myös aina jokin vaatekappale roikkuu naulakossa kuparin värisessä henkarissa. Nyt on lempipaitani saanut vuoron olla esillä.Saan ihanasti leikkiä kotona kaupantätiä ja tehdä vaihtuvaa seinää ;)

Comments

 1. Oon kade tuosta seinästä! Ai joo ja laukuista. 😃

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo seinä on kyllä hauska sisustuselementti ja hauska laittaa erilaisian esillepanoja. Eteisessä on toinen pätkä ja varastossa vielä yksi. Saan leikkiä sekä vaatemyyjää trautakauppiasta että narikanhaltijaa :D

   Delete
 2. Oi tollanen olisi ihana, haluu kans :D Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on ihana. Vastaavanlaisia ratkaisuja löytyy markkinoilta mutta ovat tyyriitä.

   Delete
 3. Oi, aivan ihanaihana! Meille tulee kanssa walk in closet ja tuollainen olis niin hieno! Ja vielä parempi tuo, että se on ollut jossain kaupassa käytössä kuin uutena ostettu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on todella ihana ja käytännöllinen! Huippuhyvältä kuullostaa walk in closet.

   Delete
 4. Replies
  1. Kiitos, sopivasti erilainen. Ei löydy ihan kaikkialta samanlaista!

   Delete
 5. Ompas kiva juttu tuollanen seinä! Täytyypä tutkia kaupassa käydessä vähän tarkemmin hyllyjä, jos vaikka joku yhtä kiva idea tulisi mieleen!

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.