Nomu_ Japanilainen ravintola

Lupasin postailla enemmän Tampereesta ja vuorossa on nyt tämän vuoden ensimmäinen Tampere-postaus. Merkkaan muutamia pääpostausaiheita mustavalkoisin kuvakkein.

Saadaan viettää miehen kanssa oikein laatuaikaa, sillä lapset ovat mummin hellässä huomassa (kurissa ;)). Eilen töiden jälkeen päätimme mennä treffeille ja ajattelimme kokeilla Tampereen uutta japanilaista Nomu- ravintolaa, joka sijaitsee Stokmannin takana, Kyttälänkatu 11. Tarjolla oli mm. viihtyisä ilmapiiri, parit muut asiakkaat ja englanninkielinen ruokalista. Alkuun heti japsilaiset oluset, joilla karisteltiin pikkuhiljaa työviikko. Sitten ruokalistan kimppuun. Lista sisälsi erilaisia tapaksen tyylisiä pikkuannoksia ja niitä valitsimme listalta sieltä täältä lihaa, kalaa, kanaa, kasviksia ja otimme vielä yhdet perunat, kun melko virallisen oloinen nuori tarjoilijaneiti niitä suositteli. Annoksia tipahteli pöytään sitä mukaa kun keittiöstä valmistui. Melko nopeasti kuitenkin kaikki tuli, että saimme lämpöisinä nauttia kaikkia pikkuannoksia yhtä aikaa.


Ruoka-arvostelu:

Parasta oli Sashimit, lohisushit. Ne oli oikein herkullisen makuisia. Levässä kieputetut ranskalaiset olivat myös maukkaita, tosin kaipasimme niiden seuraksi majoneesia. Missä se oli?  Pavut tökki liian soijan takia heti ekalla maistamiskerralla ja kanakaan ei saanut mitään wau-elämystä aikaiseksi. Liha ei ollut kovin mureaa ja puikot piti vaihtaa veitseen ja haarukaan, ettei oltas tukehduttu liian isoon lihanpalaan. Mutta noin kokonaisuutena muuten ihan jees. Maksoimme koko ateroinnista n. 50 euroa. Voisin mennä toistekkin syömään sashimeita ja hamppari-kuvatkin menussa jäi houkuttelemaan.


Vessat olivat kyllä ihan viimesen päälle. En tosin jäänyt tutkimaan sen tarkemmin pöntön hienouksia.

Mutta TESTAAMISEN arvoinen tämä ravintola.

Comments

  1. Vaikuttaa hyvältä, tuolla en olekaan koskaan käynyt. Mulla nämä ulkona syömiset ovat vähän jääneet viime aikoina vähälle. Mutta laitanpa korvan taakse :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ulkona syöminen kannattaa aina, vähemmän tiskiä ja siivottavaa kotona ;)

      Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.