Ongelman ratkaisu

Olen käyttänyt nyt muutaman kuukauden Madaran tuotteita hyvin laajassa skaalassa, mutta voi taivas kun otsani kukkii. Kauheen kivoja ja kipeitä patteja tämän ikäisellä otsa täynnä. Ainoita hyviä tuotteita itselleni ovat olleet puhdistusvaahto, vartalovoide ja huulirasva.  Tosin hampaisiin tulee jostakin sysytä hetkeksi sellainen kavopinta. Nyt on aika lopettaa otsan peittely ja tehdä asialle jotakin. Kauniita puteleita ja kiva pitää esillä, mutta se ei vaan nyt riitä minulle.
Olin lukenut jostakin, että kookosöljy sopii ihonhoitoon. Ostinkin ihan kokeiluun Cocovin kookosöljyn. Nyt taitaa kyllä käydä niin, että hylkään kaikki muut ja nautin pehmeästä ihosta ja finnittömästä otsasta. Iho on käytön jälkeen todella pehmeä, eikä tunnu rasvaiselta ja ruvetkin vaalenee tosi nopeasti. Tämä kauneustuote maksoi alle 10,00 ja tämä 500 ml riittää kyllä pitkäksi aikaa. Onko sinulla kokemuksia tästä ihmeellisestä ja hei tamperelaisesta öljystä?


Comments

 1. Kiinnostavaa. Mäkin kokeilin jossain vaiheessa madara-sarjan kasvoille suunnattuja tuotteita, mutta mullekaan ne ei tuntuneet sopivan. Kookosöljystä tykkäsin kyllä kropalle, se sen tuoksukin on aivan ihana :) Kasvoille en tosin kokeillut, en tiedä mitä sekaiho siihen sanoisi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaikki vaan ei sovi kaikille. Kokeile niin tiedät, tai jos olet löytänyt hyvät tuotteet nyt ihollseni, mitä niitä vaihtamaan.

   Delete
 2. Mä olen käyttänyt kookosöljyä hiuksiin, naamaan ja ruoan valmistukseen! Toimii kaikissa ;)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samasta purkista menee suuhunkin ;) Tukkaan pitää kokeilla.

   Delete
 3. Tämä taisi nyt olla viimeinen naula arkkuun sen suhteen, että on aivan pakko kokeilla tuota kookosöljyä. Aika huimaa mihin kaikkeen siitä on ja jos kerran ihosi kukintakin loppui. Madara kuvasta päätellen sieltä löytyy tosi moni oma suosikki, jonka olen juuri valinnut Madaralta testiin. Mielenkiinnolla odotan kuinka käy. Tähän asti kaikki Madaran tuotteet ovat sopineet erinomaisesti, mutta kasvotuotteita en ole vielä testannut Madaralta :)

  Ja näinhän se menee, kaikki ei sovi kaikille.

  Kivaa viikonloppua.

  ReplyDelete
 4. Mulla on tuo sama kookosöljy purkki, pitääpä alkaa voidella kuivat kantapäät sillä :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.