Plants interiorViherkasveilla sisustaminen on ollut pinnalla jo pidempään ja amppelitkin lisääntyvät vielä kovaa vauhtia sisustukseen. Ei ne enää ole niitä vanhoja tunkkasia mummolafiilis-amppeleita.

 Minä en ole viherpeukalo, vaikka tykkäänkin kasveista ja kukista, vaan paremminkin peukalo keskellä kämmentä näissä asioissa, Ostan uusia viherkasveja, kun saan jollain konstia vanhat tapettua, vaikka kuinka yritän pitää niistä huolta. Mutta ei se vain onnistu minulta. En ole milliäkään perinyt äidiltäni puutarhurin verta.  Parisen viikkoa sitten nappasin Ikeasta mukaani muutaman uuden kasvin. Yhden kasvin kohtalo näyttää vähän huolestuttavalta.  
Mutta en luovuta ja kohta laitan siemenet multaan ja kesällä ehkä herkutellaan oman maan sadosta, taikka sitten ei. Viimekesän ja sitä edellisen sadot menivät osittain pohjanmaalaisittan sanottuna "Paskaks". En tiedä sanotaanko siellä oikeasti noin, mutta poikani tämän kertoi, joten se ei ole kirosana vaan murretta ;). 


Jouluksi ostetut käärmekuusenoksat vielä vaan kukoistavat. Tykkään noista kyllä todella paljon.


Meillä roikkuvat amppelit, ne sentään kukoistavat. Ovat olleet parisen vuotta katossa ja lisää tekis mieli.Pari modernia ja mielenkiintoista kukkajuttua on tullut markkinoille, nimitäin House of Rymin nahkainen amppeli ja FermLivingin kukkatelineet. Kukkatelineitä harkitsen vakavasti ostavani.Miten teillä nää vihersisustusjutut menee? Iskeekö yhtään? 

Comments

 1. Viherkasvikärpänen on päässyt puremaaan tääälläkin! Tosin kun ensimmäisistä ostoksista on mennyt jonkun aikaa, huomaan mihin kasveihin jaksan panostaa, ja mihin en...ja lopputulos tietysti sen mukainen...ja onneksi ne, joihin olen panostanut, ovat edelleen hengissä :). Ainakin peikonlehti, ja yksi kaktus...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Viherkasvit luovat kodikkuutta. Toiset kuolevat, toiset ei, ei sitten millään ;)

   Delete
 2. Iskee kovastikin, mutta pysyykö hengissä onkin toinen juttu ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Taitaa olla taitolaji niistäkin huolehtiminen...

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.