Unelmista totta

Listasin pitkäaikaishaaveeni alkuviikosta KLIK ja samalla haastoin bloggareita kertomaan omista sydämentykytyksistään. Kivasti ovat bloggarit tarttuneet haasteeseen ja haaste kulkee eteenpäin mukavaa vauhtia. Kiitos teille ketkä ovat jo tarttuneet siihen ja ovat tarttumassa. Todella kiva lukea muiden haaveista, nimittäin joskus haaveista vaan tulee totta.


Eilen toteutui listani yksi pitkäaikaishaave. Vein lapset elokuviin kummitätinsä kanssa ja menin Domdomiin ja ostin House of Rymin kahvimukin, josta olen haaveillut jo niin kauan. Hintakaan ei ole koskaan ollut mukin ostolle mikään este, sillä 16 euroa meni kortilta sujuvasti - huomaamatta. Samalla rupattelin siskosten kanssa ja hyvillä ja nauravaisin mielin lähdin kassi kädessä keikkuen kohti Kauppahallia. Nyt juon siitä aamukahviani kuuman maitovaahdon kera. 

Minulla on pieni kutina, että kun sain tämän haaveen toteutettua, niin ehkä tästä vuodesta tulee hyvä ja muutkin haaveet, joita ei edes ole listattuna, toteutuvat -osittain, kokonaan. Jää nähtäväksi. Ensi viikolla hei kuitenkin toteutuu jo toinen haave -osittain. Pitää valmistautua! Jännitäävää! 

Mukavaa sunnuntaita. Lähden isomummun luokse kylään.

Comments

 1. Ihanaa, kun unelmat toteutuvat <3

  Kivaa sunnuntaita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi edes jotkut! Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Delete
 2. Mukavaa sunnuntaita sinnekin :)

  ReplyDelete
 3. Pitäisikin tehdä lista sellaisista pienistä haaveista, jotka eivät vaatisi suurta rahallista eikä ajallista panostusta, mutta unohtuvat arjen pyörityksessä. Minulla ainakin on sellaisia pieniä juttuja aina silloin tällöin mielessä, mutta ne jää isojen (mitkä ei kuitenkaan hetkessä toteudu) jalkoihin. Olisi melkoista itsensä hemmottelua! Että kiitos vaan ideasta ja sievä tuo uusi mukisi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pienet mutta tärkeät haaveet, mutta arki vaan vie mennessään. Tuo mun mukini on ihana!

   Delete
 4. Kerrassaan upea blogi löytyi täältä, kiitos että jätit kommenttia ♥

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.