Sisustus 2015 -tapahtuma_ lippujen arvonta

Kuka haluaa ensi viikonloppuna messuille? 

Liput voittivat Katjuska ja Minna Kulmala. Voitte noutaa liput Linasta. Ensimmäistä kertaa järjestettävä Sisustus 2015 -tapahtuma täyttää 13.–15.2.2015 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen D-hallin. 

Arvon yhdessä LINAN kanssa lippupaketteja messuille. Sinä ja ystäväsi pääsette katsomaan herkullisia ideoita sisustamiseeen. Paketteja on jaossa kaksi. 


Tämä on pika-arvonta eli aika alkaa nyt ja loppuu ke 11.2. klo 24.00. Liput voitte noutaa Linasta Aleksanterinkadulta! 


"Asta Rakentaja -messujen kanssa yhtä aikaa toteutettava uusi Sisustus 2015 -tapahtuma keskittyy kodin sisustamiseen esitellen herkullisia ideoita, sisustus- ja somistustuotteita sekä palveluita viihtyisään ja yksilölliseen kotiin. Huonekalujen, valaisimien ja sisustustekstiilien lisäksi tapahtumassa on myynnissä muun muassa käsityönä tehtyjä, ekologisia sisustus- ja käyttöesineitä sekä keraamisia astioita ja kuvataidetta. Tapahtumasta löytyy hurmaavia kierrätysideoita sekä sisustustuotteita, joihin on käytetty ullakoiden aarteita eli aitoja vanhoja vintagetapetteja 1950–1970-luvuilta. Paikan päällä saa sisustusneuvontaa ja työnäytöksissä opastetaan esimerkiksi kankaisen sisustuslaatikon ompelussa ja nojatuolin verhoilussa."

Onnea arvontaan!


Comments

 1. Oi, kyllä kiitos! :)

  Nimim. Maisuli

  ReplyDelete
 2. osallistun lippujen arvontaan. :)

  ReplyDelete
 3. Osallistun myös lippujen arvontaan! En malta odottaa! :)

  ReplyDelete
 4. Huh, ehdinpäs mukaan arvontaan.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.