Tervehdys ja lehtivinkki

Moi morjens mikä viikko -vielä muksujen hiihtolomaviikko. Tyttö sairastui sunnuntaina vatsatautiin ja hänellä oksentelua kesti tiistai-iltaan asti. Oli hilkulla ettei mies kiikuttanut nesteytykseen, kun oli niin nuutunut, mutta pikkuhiljaa alkoi siitä piristymään. Uskomattomia nuo pikkuiset. Luonnollisesti minä seurasin jo tiistaiaamuna perässä. Helvetillinen flunssakin jäi kakkokseksi yhden päivän ajaksi. Vieläkään ei olla terveitä, tai minä en ole ja poika makaa vuorostaan kuumeessa. Voimieni palauduttua pikkuhiljaa mahatudin jälkeen, jaksoin eilen vihdoin tarttua sohvalla maatessa Kotiblogit -lehteen. Uusimmassa lehdessä on nimittäin kirjoittamani juttu lomapaikastamme Italiasta. Kannattaa hei napata tämä lehti mukaan kauppareissulta ja syventyä sen antiin. Monta hienoa juttua ja vinkkiä ja itsellekin muutama uusi blogituttavuus. 
Ja vinkkinä tähän loppuun, että jos tuonne tekee mieli, näette lomamökit ja varauskalenterin täältä. Sesonki alkaa heinäkuun alussa (4.7.), joten sitä ennen saa mökit halvemmalla.

Nähdäänkö tuolla kesäkuussa?

Sopiva lämpötila, kauniit maisemat ja sopivasti aktiviteetteja koko perheelle. Ja se hetki kun lapset ovat nukkumassa. Olemme kaksin terassilla, laseissa punaviiniä ja kuu nousee vuoren takaa. Ah, sitä onnellisuuden tunnetta.

Comments

 1. Toivon todellakin että lomanne tuolla ihanalta näyttävässä paikassa on onnistuneempi kuin hiihtoma nyt ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kaksi edellistä kesää ovat olleet todella ihania, viihdymme Italiassa erittäin hyvin. Lasten hiihtoloma nyt meni vain melkein kokonaan ihan pieleen. Poika pääsi onneksi keskiviikkona vähän karkuun tautejamme ja tytölle mies keksi edes tänään jotain kivaa.

   Delete
 2. Replies
  1. Poika tuskin menee huomenna kouluun, katsotaan nyt. Tämä oma flunssa on mallia "erittäin sitkeä".

   Delete
 3. Olipa hyvä vinkki. Otalia on ehdoton suosikkilomakohde. Tosin voi olla, että tänä kesänä nautimme lomasta tässä meidän ikiomassa kahden tähden Kanarian hotellissa. 😃 Toivottavasti olette tervehtyneet. / Heidi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Italiassa on kivaa ja kotoista. Jos olisi talo myty yms palikat kohdillaan niin ostaisimme mökin sieltä. Vielä ollaan kipeitä, mutta palaillaan silti töihin ja ehkä kouluunkin.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.