Blogisti-iltama

Sain kutsun Store of Hope -ja Iloni -yritysten naisilta blogisti-iltamaan (to 5.3.) ja keskustelemaan ekologisuudesta, eettisestä kuluttamisesta ja tietenkin tutustumaan toisiin bloggareihin. Olin kyllä vanhimmasta päästä bloggareita, mutta eipä se juttua haitannut. Näisn yrittäjänaisten yhteismyymälä sijaitsee Hatanpäänvaltatie 5:ssä. Tämä viehättävä räsymatoin ja itsetuunatuin jutuin sisustettu soma putiiki on todella kotoisan oloinen.


Meitä hemmoteltiin ihanin herkuin ; suolasta ja makeaa ja ilta-aikaan join vielä kaksi kupillista damn good coffeeta. Pakko oli kysyä kahvilaadun merkkiä, sillä pauligista tuskin oli keitetty. Kahvi oli Gibson- merkkistä. Harmi, että jauhettu kahvi oli loppu hyllystä, olisin muuten napannut pussin matkaani. Ensi viikolla kuulemma taas saatavilla. Saimme illan mittaan nauttia myös ihanaäänisestä laulajasta, nimittäin meille esiintyi Heartsong.
Meitä myös hemmoteltiin aivan upealla ja vartavasten mietityllä goodiebackilllä. Nicolas Vahen pusseihin oltiin pakattu ihanasti kaikkea kivaa ja tarpeellista. Pusseiihn olivat lähteneet mukaan seuraavat yrittäjät: DomDom (Pussi), Lina (hamam-pyyhe), Pajumaja (hammasharja), OLO - urban spa (alennuskuponki ja  Sacred Nature Eye crema gel- silmänympärysvoide), Store of Hope (kehitysmaissa tehdyt korut, kaulakoru, käsikoru ja korvikset) ja Iloni (10,00 euron lahjakortti). Aivan mahtava goodiebägi. Joku oli jättänyt tulematta, niin ehdotin, että mulla ois ilo ja kunnia arpoa teidän ihanien kesken yksi kassi sisältöineen. Joten pysy kanavalla arvonta siis tiedossa ja samalla kassin parempi esittely!

Comments

 1. Hei kiitos näistä kuvista ja tunnelmista!! Ihana kun olitte miedän puodissa iltaa istumassa! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. ollos hyvä ja kiitos kutsusta. Oli ihana ilta!

   Delete
 2. Ihanaan iltaan oot päässyt mukaan. Varmasti mielenkiintoista !! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä. Ja tosi kiva kun oli arki-iltana, kun viikonloput tuppaa olemaan jos jonkinnäköistä ohjelmaa täynnä.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.