Kesä tulee -terassihaaveet

Kesä tulee - onko terassi jo valmis?

Indiedays ja Hobby Hall haastoivat meidät bloggaajat kertomaan miten uudistaisimme terassin, parvekkeen tai puutarhan Hobby Hallin tuotteilla. No minähän tykkään suunnittelusta ja kollaasien teoista, joten otin tämän haasteen mielelläni vastaan.


Mietin jo viime kesänä terassimme kohtaloa KLIK, sillä ison terassin käyttötarkoitusta pitäisi kyllä nyt täksi kesäksi muuttaa. Nyt siellä on ruokailuryhmä, mutta koska terassimme on kovin paahteinen, niin sen voisi hyvin siirtää etuterassille ja ottaa tämän THE Terassin kunnolla oleskelukäyttöön. Terassi on niin iso, että sen toiminnallisuuden voi hyvin jakaa löhöilyyn auringossa ja löhöilyyn saunan jälkeen.

Olen pitkään haaveillut simppelistä ja linjakkaasta sohvaryhmästä, johon ois mukava istahtaa pyyhe päällä saunan jälkeen. Syysiltojen tullessa, pari puuta palamaan koriin ja luomaan tunnelmaa ja samalla voisi parit maggarat  kärvistää ritilän päällä.


Oleskelupuolella mukavat lepolasset takaavat varmat ruskestusrajat ja samalla pystyy pienempää pitämään silmällä, kun leikkimökkiin on käynti terassilta. Korituoli on makeen näköinen ja näyttävä musta tuoli mahtuisi lepolassejen kaveriksi ja siitä paikasta varmaan moni perheenjäsen taistelisi. Näen siinä istumassa tyttäreni tabletin kanssa ja lilat korvalaput korvilla, ehkäpä vielä viltin alle kääriytyneenä.

Tykkään että on kodikasta, myös terssilla. Viherkasveja ja kukkia saa olla runsaasti terassin ympärillä, joten siksi valitsin kollaasin tuon ihanan Luhdan pyöreän kukkatelineen ja jalallisen telineen. Jalallinen teline voisi kasvaa vaikka kokonaan minttua, jotta raikkaat mojitot saunan jälkeen ois helppo ja kätevä  tekasta.

Eikö niin,että unelmilla on tapana toteutua.

EDIT: Kommentoi mun terassihaaveita siitä facebook-nappulasta ja auta Retromodernin upeat haaveet voittoon. Lukijapalkinnot arvotaan kaikkien kommentoineiden kesken.

Comments

 1. Ihania haaveita!
  Tuo pyöreä kukkateline on kaunis :)
  Meidän takaterassi aukeaa etelään ja länteen eli se on todella kuuma. Aurinkoisina päivinä lämpö nousee helposti yli 40 asteen. Varjokaan ei auta siihen kuumuuteen eli siellä jaksaa istuskella vasta miedommassa ilta-auringossa. Etuterassi on pohjoiseen, joten sinne paistaa vain aamuaurinko puiden välistä hetken:) Pihassa jaksaa kyllä olla, sillä sinne käy tuuli.

  ReplyDelete
 2. Ite ihastuin tuohon grille härpäkeeseen! Mutta mites siitä kekäleet tipahtelee :)

  ReplyDelete
 3. Kelpuuttaisin kyllä kaikki omallekin terassille :) Harmaat ja loskaiset kelit vähän kyllä häiritsee terassimietintöjä, mutta kaipa tämä tästä iloksi vielä muuttuu :)

  Mukavaa pääsiäistä!

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.