Oksat viikonloppuun

Meillä on aikas spesiaali viikonloppu menossa. Isäni täytti eilen mukavat 70 vuotta ja huomenna juhlimme häntä perheen kesken. Tänään pikkuemäntä ei meinannut pysyä nahoissaan, kun tiedossa oli Robinin keikka. Eilen jo etsittiin minihametta ja huulikiiltoa valmiiksi, mutta tänään vaatevalinta menikin uusiksi. Nyt mun hartiat huutaa armoa, kun 20 kiloinen keikku siellä melkein koko keikan, jotta edes jotakin näki. Hieno keikka ja nyt on Robinin juliste odottamassa kehyksiä. Viikonloppuun hankin kuitenkin parit yksittäiset ja persoonalliset oksat Helmivillakosta, jotka on muuten nyt hvyin trendikkäitä. Olen suosinut hyvin simppeleitä kukka-asetelmia jo pitkään eli yksikaksi oksaa on mun juttuni, ei rehevä kukkakimppu. Keltainen oksa on Mimosa ja valkoinen tillin ja koiraputken sekoitus on... en enää muista, pahoittelut siitä. Mutta ihania ovat. 

Mitäs teidän viikonloppuun kuuluu?

Comments

 1. Kaunis asetelma, tuo mimosa on jotenkin erityisen herkkä! Heti aloin miettimään, että onkohan se sellainen kasvi jonka voisi laittaa pihaan kasvamaan, hmm... :-) Muutenkin puutarhajutut pyörii keväisesti päässä, tuon otsikonkin luin varmaan pariin otteeseen että oksat oliivipuun :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Lyde. Mulla kans jo pyörii ajatukset ulkona ja sorruin ostamaan taas vaikka mitä siemeniä, vaikkei yhtään pitänyt. Mimiosa ois kaunis pihallakin, oiskohan se sellainen...sais napata oksia omasta puskasta.

   Delete
 2. Niin aivan, eihän sitä koko kimppua tarvi ostaa... Näyttävät kuvissasi niin hyviltä että täytynee itsekin kokeilla joitan oksia/kukkia ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja edullista, yksi tai kaksi oksaa ei kauheasti maksa.

   Delete
 3. Voi kuinka kauniita kuvia!! Ja muutenkin blogissasi, niin iloa silmälle! <3

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.