Pyöreä peili

Pyöreä iso peili sopii kivasti sisustuksiin. Pyöreä peili tuo tarvittavaa pehmeyttä kulmikkaaseen sisustukseen, myös heijastaa kivasti sisustusta, jopa tuplaa näkymät.

 Meillä on yksi tai oikeastaan kaksi ongelmallista seinää tällä  hetkellä olohuoneessa ja keittiössä, yhdessä isossa tilassa kuitenkin. Keittiön tapettiseinän tahtoisin vaihtaa ja siihen sopisikin iso peili hienosti, sillä mitään hyllyä seinälle ei oikein voi laittaa. Olohuoneen seinä, joka on ikkunoiden välissä huutaa matalampaa tasoa ja mustavalkoista taulukokoelmaa, mutta tuskin mies suostuu tapetin repimiseen. Muutenkin nyt pitäs saada karsimisinspis päälle ja minimalistisempaa ilmettä. Pyöreitä peilejä löytyy jo eteisestä ja vessasta, luovat sitä tarvittavaa pehmeyttä.

Wallpaper magazine


Millä saan tuon miehen muutoksiini mukaan? Tiedän,että hävitysoperaatioon hän kyllä suostuu mielellään -raa'alla kädellä. :D.

Mutta ihanaa viikonloppua rakkaat, huomenna on pojan kilpauintikisat ja sitten pääsemme kaksin juhlimaan kaverin häitä. Vedän korkkarit kattoon ja tanssin jalat kipeiks ja juon pään sopivasti sekaisin. Nauttikaa auringosta ja viikonlopusta. 

Comments

 1. Hienoja kuvia :) Pyöreä peili on kuin piste i:n päällä näissä sisustuksissa

  ReplyDelete
 2. En valitettavasti osaa neuvoa suostutteluissa, mutta joskus on helpompi saada anteeksi kuin lupa =D Ylintä kuvaa olen itsekin ihaillut parina päivänä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. En pääse yli tästä pyöreästä peilistä, pakko saada!

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.