Tervetuloa Naapuri

Tampereelle Stokkan taakse avautui eilen mielenkiintoinen putiikkikonsepti nimeltään Naapuri.Naapuri koostuu neljästä modernista ja mukavasti yhteensulautuvassta liikkeestä. Tarjolla on todellinen herkkupläjäys. Bistro Naapuri tarjoilee mm. ihanan  näköisiä leipiä, salaatteja, raakakakkuja ja lattekin oli tosi hyvää. Antiikkiliike Anna- Stiina tarjoilee vanhanaikaista ja ranskalaista tunnelmaa sopivassa suhteessa. Minzistä löydät huippubrändejä miehille mm Minium, Anerkjendt, Superdry ja SuperEgo.että naisille Tiger of Sweden, 2OR+BYYAT, Edblad yms. Putiikki Rannalle avasi kolmannen liikkeen Tampereelle ja tarjoilee muodin lisäksi myös Nicolas Vahen ihania herkkuja.

Putiikki Rannalla Naapuri

Minzi


Anna- StiinaBistro Naapuri


Käyhän testaamassa Bistro ja nauttimassa samalla sisustus, antiikki ja trendiherkuista. Erittäin upea kokonaisuus. Kodikkaassa tunnelmassa viihtyy pidempäänkin.Mua jäi pahasti kaiveleen muutama koru, nuo ihanat sandaalit, kori ja herkut.


Comments

 1. Aii miten kivan olonen liike!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa käydä tsekkaamassa, tosi kiva on.

   Delete
 2. Kiitos vinkistä, nappaan tämän takataskuun! :)

  ReplyDelete
 3. Ihana juttu! Herkut tarjoilee Bistro Naapuri, ei bistro Venla. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpäs tarjoileekin :D miten se Venla mun mielestä niin tuli näppäiltyä, vaikkein ole käynyt siellä vuosiin. Liian hörsöävän romannttinen omaan makuun, vaikka tuskin se kahvinmakuun vaikuttaa ;) Enkä osannut oikolukea tarpeeksi oikein. Kiitos kun oikasit.

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.