Blogitapaaminen_ Kolutaan Korkkari

Viime lauantaina (28.3.) tuli herättyä normaalia aikaisemmin, sillä lähdin hakemaan Niinaa asemalta ja lähdimme yhdessä Helsinkiin. Laura (Sateenkaaria ja Serpentiiniä) ja Silja (Mintunmustaa) kutsuivat muutamia bloggareita "Kolutaan Korkkari" -blogitapaamiseen eli koluamaan Korkeavuodenkatua ristiin rastiin. Jätimme auton melko kauaksi keskustasta, jo tutuksi tulleeseen ilmaiselle parkkipaikalle ja hyppäsimme junaan. Me kumpikin Niinan kanssa ollaan muuten "tosi hyviä" Hkissä suunnistajia, joten kaivoimme hetkeksi navarin esiiin ja lähdimme talsimaan kohti Korkkaria.

Aamu alkoi Poresta, jossa meille oltiin järkätty ihan yksityistilaisuus ja vähän purtavaakin oli tarjolla. Pore on ihana ja värikäs - oikea herkkukauppa. Yllätivät meidät totaalisesti lahjapusseilla, kiitos niistä.

Poresta hilpaisimme tien yli italialais-ranskalais -tyylliseen  Succes -kahvilaan. Tuntui oikeasti kuin oisi astunut jonnekin ihan toiseen maailmaa. Aivan ihana paikka ja erittäin hyvää oman paahtimon kahvia tuli nautittua iso kupillinen. Tiskissä heillä oli aivan jäätävän kokoisia korvapuusteja, jollaista en sokerilakostani johtuen ottanut. Mukaan saimme pussilliset oman paahtimon kahvipapuja

Poikettiin myös Korkkaarilta ja kolutiin mm. Tikau, Helsinki Seconhand, Anton & Anton, Armas Design (Blogipuuro :D), OVVN, Vitra Store, Formverk...  

Nälkä alkoi kurnimaan ja onneks naiset olivat tämänkin miettineet ja Latvassa oli pöytävaraus ja nautimme sapaksista ja viinistä. Höpötyksen määrä, huh! 


Mikä päivä. Mitä naisia! Mitä liikkeitä! Aivan huikeaa!

Kiitos siis ihanasta päivästä ja seurasta. Ehdottomasti meidän pitää nähdä uudelleen <3>

Korkkaria kolusivat seuraavat:Nähdään taas!

Comments

 1. Ja sinne on tallentunut se ihana mattokin! Sinne Italian kotiin sitten ;)

  ReplyDelete
 2. Harmi kun en Tukholman reissun takia päässyt tällä kertaa mukaanne.
  Onneksi teillä oli mukavaa ym.
  Mukavaa pääsiäistä.

  ReplyDelete
 3. Kiitos iloisesta ja nauravaisesta seurasta ♥
  Nähdään taas!

  ReplyDelete
 4. Kivoja kuvia! Kiitos seurasta, tuota päivää on kiva muistella. :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.