Sininen mielessä

Sininen väri on nyt mielessä ja vahvasti. Suunnitelmia, ideointia, haaveita. Vähän värikästäkin, pieniä muutoksia...
... ehkäpä ripaus punaista, limeä kaveriksi...
Iskeekö sininen? Entäs kukat?

Kuvat Designers Guild.

Comments

 1. Edellisessä asunnosaamme sain niin totallisen yliannostuksen sinisestä, etten osaa sitä meille kuvitella, vieläkin puistattaa. Toisten sisustuksissa siitä tykkään :) varsinkin sellainen samea mustikansininen on kaunis sävy.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ymmärrän, tais olla sininen sohva, verhot, matto :D Samea mustikansininen on ihana. Pojalla on koboltinsininen tai oikeastaan legonsininen seinä, Meillä makuuhuone on hyvin sinisävyinen isojen verhopintojen takia.

   Delete
 2. Sinisen sävyistä turkoosiin ja vihertävään petrolin siniseen menevät niin, että ropisee, mutta koboltinsininen ja siinä huitteilla pyörivät sävyt ovat aika nihkeitä ellei sitten ole muiden sävyjen joukossa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Kobolttia täytyy piristää vähän limellä tai punaisella, pikkuripauksin.

   Delete
 3. Kauniita kuoseja, muttei ehkä meidän kotiin kuitenkaan... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Guildin kuosit ovat ihania, eikä ne joka kotiin sovikkaan.

   Delete
 4. Näyttää kyllä kivalta ja erilaiselta, mutta en taida uskaltaa kotiin valita sinistä. Ehkäpä omaan vaatekaappiin voisi kokeilla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla oli huomaamatta vaatekaapin sisältö hyvinkin sinipainotteinen aikoinaan, mutta sisustukseen en ennen voinut sitä kuvitellakaan. Mieli tekee tepposia.

   Delete
 5. Noissa kuvissa sininen on kyllä nätti. Aika vähän sitä on sisustuksessa, mutta vanha sininen astiakaappi meillä sentään on.

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Guild osaa ihanasti yhdistellä värejä ja kuoseja - ihailen suuresti. Pojalla on legonsininen seinä huoneessaan, meidän makkariin tuli viime vuonna siniset verhot, takkaseinä on maalattu sinertävällä. Pojan huone on rohkein, sillä sininen on saanut kaverikseen mm. limeä.

   Delete
 6. Sininen on niin cool! Ekan kuvan valaisin on musta aivan ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin minustakin. Ihanaa viikonloppua <3

   Delete
 7. Hi hii, on hauskaa miten sininen iskee taas lujaa. Sitten on vielä ihmisiä, jotka ovat jämähtäneet siihen 90-luvun siniseen tyyliin :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.