"Mallihommia"

Yhteistyö

Päätimme yhdessä Tamperelaisen Lili -vaateliikkeen kanssa tehdä yhteistyötä ja  kesän kunniaksi kuvauttaa liikkeen vaatteita ylläni. Ajatuksena oli esitellä muutama asukokonaisuus, miltä ne näyttävät tavallisen, suomalaisen naisen yllä. Liikkeen pitäjä valitisi vaatekokonaisuuteni, johon kuului Nu By Staffin - ja Denim Hunterin vaatteita.

Minä sain päättää vapaasti kuvien toteutuksen. Mökillä ollessamme mietin sopivia kuvauspaikkoja mennessämme ristii rastiin ja yks päivä sitten tälläydyin ja nappasin punaiset nokialaiset kainalooni käärmeitä peläten. Nimittäin yksi ihana kuvauspaikka löytyi kuivuneiden auringonkukkien keskeltä. Ja todellakaan sinne en olisi balleriinoillani astunut. Ja sopihan ne  saappaat tuohon maalaisidylliin mukavasti. Kameran takana hääräsi mieheni.

Lili myy erottuvia ja erilaisia naistenvaatteita. Liikkeen naistenvaatteet ova kaikki tanskalaisia ja erittäin laadukkaita. Valikoimissa on useita merkkejä Nu:n ja Denim Hunterin lisäksi. Lisäksi ihastelen aina käydessäni esillepanoa, joka on erittäin taidokasta. Vaatteiden lisäksi myös sisustustuotteet ja kynttilät kuuluvat valikoimiin.

Itse olen erityisen ihastunut Nu By Staffin vaatteisiin, jotka ovat todella erilaisia ja ei tule heti vastaan jokaisella. Vaatteet sopivat niin nuorelle kuin vanhemmallekin -tyylitietoiselle naiselle. Useat vaatteet ovat sopivan rentoja, mutta tyylikkydestä ei olla yhtään tingitty. Vaatteiden lisäksi Nu:lta löytyy paljon mm. kenkiä, koruja, laukkuja, huiveja ja sukkia.

Nyt kuviin.Tiedoksi, vielä, että Lilissä on nyt mahtava ALE! Upeita vaatteita tasahinnoin 20, 30, 40, 50, 60 ja 70 euroa. Sekä syksyn uutuuksia tulee kovaa vauhtia ovesta sisään.


Haluisitteko nähdä enemmän tällaisia postauksia, sillä muoti kiinnostaa nyt todella paljon?

Comments

  1. Kauniita vaatteita ja kaunis on mallikin :)

    ReplyDelete
  2. Ihanat noi housut ja tuo liukuvärjätty neule. Aivan ihanat !

    Ja upeen kuvauspaikan löysitte.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.